Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewik. Witaj sąsiadeczko. Ja zauważyłam że ogólnie jest mało ludzi na forum.
Jest wiele wątków tylko z jednym wpisem i już.
Zadałam pytanie skierowane do konkretnej osoby i minęło dwa tygodnie i cisza. Czyli osoba znikneła.
Witaj Wandziu , mam identyczną sytuację. Napisałam do dwóch różnych osób z informacją i zapytaniem .... zero odzewu. Szkoda. Mam wrażenie że forumowicze odchodzą na inne fora ...
Ewiko też mam takie wrażenie że kuracjuszy coraz mniej pisze. Z wielkopolskiego w ostatnim czasie żadnych nowych przydziałów - nikt się nie chwali wyjazdami. Mój nr to około 3 tys.a czekam od listopada 2022. Jeśli możesz to podaj mi na priv na jakich stronach można jeszcze zasięgnąć informacji o obiektach? Dzięki i miłego pobytu w Irenie
.