Sanatorium z ZUS
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: Sanatorium z ZUS
Z tą dyspozycyjnością to też myślę zależy czy jest się na świadczeniu czy się pracuje. Ja akurat pracowałam i właśnie służbowymi problemami jakie pociągnąłby za sobą mój wyjazd, umotywowałam prośbę o zmianę terminu. Czekałam o 3 miesiące dłużej, ale przecież wiadomo, że w takiej sytuacji, gdy poszli mi na rękę, nawet z ośrodkiem, o który poprosiłam, to nie marudziłam, a byłam happy. 
-
robcio61
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2015 14:12
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Witajcie forumowicze... Ja już jestem po spotkaniu z orzecznikiem,decyzja uprawomocniła się w piątek,a ja czekam na termin i miejsce rehabilitacji.
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 101 razy
- Podziękowano: 54 razy
Witam ,juz po strachu
-
ada75
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2016 11:29
- Staż sanatoryjny: 2
Tienka napisz proszę na jakie schorzenie składałaś wniosek? Ja składam na drogi oddechowe też lubelski zus i słyszałam że na oddechówkę krócej się czeka. Pozdrawiam
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Podziękował: 101 razy
- Podziękowano: 54 razy
Mysle ze w maju pojedzieszTienka pisze: 21 mar 2023 19:06 Czekam od grudnia na termin i miejsce również z lubelskiego ZUS.... Pozdrawiam![]()
Mój profil to narząd ruchu. Uzyskałam informacje że ok 6 msc czekania, ale chyba nie ma reguły. Jedni jadą wcześniej inni później, zależy jaką kto ma sytuację... Zwolnienie, świadczenie itd... pozostaje czekać. Serdecznie pozdrawiamada75 pisze: 22 mar 2023 18:21 Tienka napisz proszę na jakie schorzenie składałaś wniosek? Ja składam na drogi oddechowe też lubelski zus i słyszałam że na oddechówkę krócej się czeka. Pozdrawiam![]()
- andrzej590
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 kwie 2017 12:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10