Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Dobrze wam kobietki a ja ciągle w pracy i okna od północnej strony , na garaże, samochody.
Owszem są drzewka ale jeszcze "łyse", bez liści.
Słoneczko jest, ale za chmurkami i ma być 13 stopni.
Jak to mówią środka minie , tydzień zginie.
Dobrego dnia życzę.
Ja wczoraj miałam przyjemność widzieć parę boćków w locie. U nas mówią, że wtedy jest lekki rok do podróżowania.....pora się rozejrzeć i cóś zaplanować
Dzień dobry,
nie widziałam jeszcze bocianów , no tak ale jak zobaczyć jeśli nosa nie wyściubi się poza miasto
Chce się odetchnąć pełną piersią i zaprosić nowe do swego wnętrza
Wstąpiłem na chwilę, żeby życzyć wszystkim dobrego, udanego dnia.
Dziś czeka mnie wycieczka, ale nie w celach turystycznych niestety.
Sami nie lubimy być w takich miejscach, a i krótka tam wizyta nie należy do przyjemności. Zależy jeszcze na jakim oddziale . Ale pewien jestem, że odwiedzana osoba ucieszy się z tego spotkania, i to najważniejsze.
Pozdrawiam
Nutko, nie odpuszczaj tego Ovego , mnie on też podniósł ciśnienie ale ciekawy z niego człowiek ,
Jakże miło być inspiracją ....
Może tak wziąć jakieś wolne i wiosny poszukać
Czasami trzeba Kazik, chociażby dla swojej spokojności duszy
Witajcie
U mnie słonko i ciepło (17 stopni)
Pofruwam sobie...
Wiosna to piękny czas, cieszy oczy i nie tylko...
Otwierajmy zatem swoje serca jak w cytacie od Felice
Pięknego dnia
Dzień dobry wszystkim
Tak wiosna to piękny czas tylko dlaczego kojarzy mi się z myciem okien po zimie Nienawidzę tej roboty a wiosny zza tych okien nie uwidzę