Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Heniu. Każdy NFZ ma swoją kolejkę , więc trudno określić choćby w przybliżeniu Twój termin. W mazowieckiem dostajemy przydział przy ok.1500- 3000 , więc rozrzut jest spory. Pozdrawiam.
Mazowiecki , w moim przypadku oczekiwałam dokładnie 1 rok i dwa tygodnie od złożenia wniosku . No i oczywiście ... Połczyn Zdrój .... miłego weekendu wszystkim życzę.
Witam, a jak w łodzkim? Przy jakich numerach przydzielają terminy? Mam 1980 i się zastanawiam kiedy mogę otrzymać i z jakim terminem wyjazdu. Pozdrawiam serdecznie