Nikt nie ma Twojego postu w głębokim poważniu ja też nie
Ale jak czegoś nie możesz zmienić to zostaw pozostaw niech żyje swoim życiem... a Ty swoim

Myślę, że jest coś na rzeczy...Kleinehexe pisze: 25 mar 2023 08:18Eawaszewasz pisze: 25 mar 2023 02:37 Darek, mnie mierzi i powiem szczerze, że już niemoc mnie ogarnęła, ręce opadają.
Znowu mnie zacytował choć wielokrotnie zwracałam uwagę by tego nie robił. On jest niereformowny, nic go nie powstrzyma poza zablokowaniem przez Admina lub Moderatora lecz z tej strony jest niestety brak reakcji. Przecież Moderator działa bo linki szybko usuwa... Ciekawe? Zastanawiające..., mnie też zastanawia, że w niektórych przypadkach moderator tak szybko działa, w innych nie. Ostatnio w ciągu kilku godzin usunął mój post, ale prywatną wiadomość odczytał dopiero po kilku dniach. Może to przypadek, może akurat zajrzał tu i rzucił się mu w oczy mój cytat opowieści buddyjskiej o demonie. Osobiście jednak nie wierzę w przypadki. Czyżby ktoś zobaczył w tej opowieści siebie w roli demona i dał cynk komu trzeba?
![]()
![]()

Darku, szacunek.darek pisze: 25 mar 2023 12:34 Drodzy Mili
Pomimo że sobota po Super Meczu w Pradze
Dziś wykaraskałem się z pierzyn puchów kołder i innych
Po szybkim Śniadanku
Przemieściłem się z jednego końca Katowic na drugi
Działka
Słuchajcie ile odprężenia Dały mi 2 i pól godziny podcinania krzaków, kwiatów ,grabienie
Nawet około 10 pojawiła się Moja Mama w Towarzystwie syna i Dwóch Szogunów Janka i Franka
Fakt było 10 nie odebranych połączeń
Co u kardiologicznego diabetyka to JUŻ ALARM dobrze ,że nie pojawiło się Pogotowie
Ale Lekarz już Był![]()
To Druga Synowa też zaniepokojona ,że Dziadek się nie odzywa
DROGIE Panie Drogie Koleżanki
Macie Racje
Szkoda mojego Zdrowia
Jednak Jako FACET wrażliwy no nie mogę pozwolić Sobie na takie Traktowanie i obrażanie Kolejnych Osób
Zresztą od Sierpnia Powiększy mi się Stan Posiadania Wnuków i Jest dla Kogo Żyć
Oczywiście nadal Będę oczekiwał na Moją Wnuczkę ...............Emilkę
Ale z Julkiem pomimo że jest u Mamy w brzuszku już mam UKŁADY
Dziękuję a i Chcę Przeprosić Osoby które poczuły się urażone
Jednak Działka ma swe plusy PLUS Oczywiście Mecze