Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cześć i czołem
Zazdroszczę Grażynko, porządku w ogrodzie, mój jeszcze chaszcze przypomina
niestety też przeziębiona jestem i to mocno, więc prace na zewnątrz muszą poczekać
ale kawunię poranną wypijam i czekam na jakieś towarzystwo
Hejka.
Tak przed pójściem do pracy Dzień dobry
Dużo zdrowia życzę Joni, bo chorować przed Świętami to nie jest dobry czas, ba to nie jest żaden czas.
Chętnie się z Tobą kawy napiję.
Miłego dnia.
Dzień dobry
Pochmurny ,deszczowy dzień ,bez słoneczka
Joni ,ogród wszystko przygotowane ,jeszcze pomidorki, flance posiane w ciepłym miejscu
Pelargonie swoje posadzone ,wystawiam w dzień na balkon .
Pracusie tak mają ,nie zwracać uwagi
Jak cieplej , sianie pod otulinę
Dentysta oczekuje ,ostatnio same problemy
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
po kawce nawet aromat nie został
To ja na herbatkę zapraszam , co nieco też jest
Na początku roku przegląd robiłam , całe szczęście ok, ale rękę na pulsie trzeba trzymać ,
po wakacjach umówię się na wizytę, oj te ząbki
Zdrówka chorym
Zapowiadali u mnie deszcz, ale na razie jest słonecznie nawet chmury gdzieś uciekły
dobrego dnia
Witam wszystkich i pozdrawiam U mnie też jak na razie słoneczko. Och jaka ja leniwa zrobiłam się na tej emeryturze . Nic mi się nie chce i podziwiam te ciężko pracujące kobietki Dobrze, że mam na co złożyć , przecież to te przesilenie wiosenne A dni i tak ,tak szybko mijają ...
Och Kobietki.
U mnie jest szaro-barowo, nie butelkowo
Nie mogę patrzeć przez okno, bo mnie aż boli z tego widoku szarzyzny.
Nie pada, ale deszcz wisi w powietrzu.
Zazdroszczę słoneczka.
Z tego tytułu pracować mi się nie bardzo.........
Pozdrawiam Miłe Towarzystwo.
U mnie przyjemnie przez okno się patrzy W ostatnich dniach słoneczko świeci
To nic,że chłodnym wiatrem powiewa, przez okno tego nie czuć
I młodą emerytkę lenistwo dopada czekaj Zosieńko maja, w trymiga łopotu skrzydeł dostaniesz
Baisa też zaraz poczuje te rytmy, skończy się przesilenie
Ciekawe kiedy mnie się skończy