Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beatka chyba zostalysmy tu same...która z nas zrobi pstryk ja musze jutro wstac wczesnie, do jutra i ...jeszcze jedno bardzo często o was myślałam kiedy mnie tu nie było
Ledwie człowiek na chwilkę odejdzie a tu ruch jak na marszałkowskiej chcieliście się mnie tak szybko pozbyć warto był o Was wszystkich się upomnieć jest mi szalenie miło