sanatoryjne reminiscencje przed północą

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2019 13:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą

Post autor: Czarodziej »

Moim zdaniem masz dużo pierwiastka żeńskiego. Czy słyszałeś kiedyś zdanie: Kurczę, ty potrafisz myśleć jak kobieta? :o Ja usłyszałam dokładnie takie zdanie tylko z wyrazem mężczyzna zamiast kobieta i od razu mówię nie jestem typem babochłopa. :D Idealny rozkład tych pierwiastków to 30% pierwiastka męskiego i 70% żeńskiego w przypadku kobiet. Jeśli chodzi o mężczyzn, to rozkład jest adekwatny tylko zamieniamy płeć. Oczywiście różnie bywa u różnych ludzi i to też się może zmieniać w ciągu naszego życia. To też szerszy temat, którego jeszcze nie rozkminiłam. W każdym razie zauważyłam, że posiadanie pierwiastka płci przeciwnej sprzyja lepszemu ich porozumieniu.
ożesz Kleinehexe ja też chłopobabą nie jestem :lol: :shock: :roll: na 100 procent ;) ani gejem :? bo i takie sugestie były tu na forum...

jedynie -jak byłem dzieckiem , wkurzało mnie strasznie....oooo,jaka ładna dziewczynka... ;) :lol: :oops: z powodu moich długich i mocno skręconych włosów ...które teraz, są jedynie wspomnieniem :lol:

znam temat, który opisujesz, ale też nie wnikałem w to głębiej... :D

faktem jest , że bardzo dobrze się dogaduję z kobietami ;) :kwiat: ominęło mnie parę mandatów oraz grzywny skarbowe, nie mówiąc o postępowaniach..z dobrym skutkiem "tłumaczyłem" się właśnie Paniom :kwiat: no i ...umiem bajerować ze skutkiem ;) :lol: :serce:
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

myślę, że kobiety, które spotykam - w porównaniu do mężczyzn są z natury bardziej ciekawe świata, bardziej dociekliwe, bardziej otwarte na ....coś innego, dziwnego, interesującego, niespotkanego przez nie do tej pory...i dodam, że nigdy nie usłyszałem złego słowa, w trakcie czy po ...po -nie wiem jak to nazwać...-mojej opowieści z pokazem ??? :D

czasu mało przez pracę...ale postaram się w miarę odpisywać

C.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Patrz, a ja zdecydowanie lepiej dogaduję się z mężczyznami, choć nie nazwałabym tego bajerowaniem. ;) 8-) W pracy, gdy trzeba jakiegoś pana poprosić o przysługę, to koleżanki zawsze mnie wysyłają. Ciekawe czemu? :? :lol:
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

to bajerowanie u mnie ;) stwierdzili( wywołali?) czytający posty forumowicze....to niech i tak będzie ;) mi nie przeszkadza...sam się również przyznaję.. :lol: do umiejętnego, lekkiego prowadzenia konwersacji( od razu poważniej brzmi :P ) w odpowiednim kierunku , w razie potrzeby albo i bez niej :shock: :roll:
W pracy, gdy trzeba jakiegoś pana poprosić o przysługę, to koleżanki zawsze mnie wysyłają. Ciekawe czemu? :? :lol:
jako chyba raczej,a właściwie na pewno -przedstawiciel tej płci brzydkiej - myślę....że...musisz być....smukłą, długonogą, blond-pięknością :roll: z odpowiednim tym czymś,na co zwracają uwagę wszyscy faceci,nawet jak się nie przyznają :lol: i seksownym tembrem głosu ...no i NIE MA ZMIŁUJ :lol:

;) myślę, że jesteś lubiana w pracy... :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czarodzieju :kwiat: , nie bajeruj ;) , nie ze mną te numery. :lol: Ani ze mnie długonoga, ani piękność, a coś i ze smukłością po zimie gorzej, więc zostaje tylko blond, z tym czymś bliżej nieokreślonym, o niepiskliwym tembrze głosu. :oops: :D
myślę, że jesteś lubiana w pracy...
Nio, jak cholera. :lol: :lol:
Kto by tam lubił przemądrzałą, wywyższającą się dziwaczkę i zołzę? :o :shock: Najwyżej jakiś odważny facet. :P Reszta toleruje, bo to wyrozumiali ludzie są. :serce:
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a nie ładnie tak klamać... :lol:
Ani ze mnie długonoga, ani piękność, a coś i ze smukłością po zimie gorzej, więc zostaje tylko blond, z tym czymś bliżej nieokreślonym, o niepiskliwym tembrze głosu. :oops: :D
jak nie długonoga??? -przecież masz nogi do samej...następnej części ciała ;) to co obcięli? że nie są długie? :lol:
jak nie piękność??? faceci to płeć brzydka...to co? facetem jesteś???? :lol: :lol: a więc płeć piękna :kwiat:
a zresztą...to coś...hmmm. nieokreślone -WYSTARCZY w zupełności ;)
Kto by tam lubił przemądrzałą, wywyższającą się dziwaczkę i zołzę? :o :shock: Najwyżej jakiś odważny facet. :P Reszta toleruje, bo to wyrozumiali ludzie są. :serce:
...ja? :o na ten przykład ja mogę ;) odważny jestem , ryzyko mam we krwi :roll: :lol: no i ...też jestem narcystycznym mądralą w dodatku zarozumiałym dziwakiem :shock: :lol: :serce: od opowiadania niestworzonych historii..
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to jak tak, to przepraszam, bo strasznie nakłamałam. ;) :lol:
To już możemy założyć Stowarzyszenie Przemądrzałych Dziwaków i będziemy sobie słodzić, aż nasza narcystyczna natura dozna totalnego upojenia. 8-) :lol:
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

...a czy....będą sznapsy..?? i ..połączą się ..synapsy..??? :shock:
w chwili odurzenia.... ;) :serce:

ech, te marzenia.... ;) :lol: