Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ala pogoda podobna ,grabki w ramach rehabilitacji ,tylko zdążyć przed deszczem .
Martinko ,dziękujemy za zaproszenie
Drożdżowe zarobione ,trzeba poczekać ,aż wyrośnie ,zobaczymy jak wyjdzie
Zmykam dokończyć ,domowe sprzątanie domku ,później długi weekend
Dzień dobry
Atinko, ja już dzisiaj jedną książkę pyknęłam, teraz czas na drugą kawę.
Potem lenistwo w najwyższym wydaniu… luzik, kolejna książka… obiad gotowy, słońce za oknem… ach życie
Dzień dobry kobietki i ewentualnie rodzynkidruga kawunia na stolikui coś do kawuni ciepło, sloneczko walczy z chmurami mam nadzieję ze wygra pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry Pogaduszki
Na razie szaro, nie ma słoneczka i 11 st ciepła. Szykuje się ładny dzień .Dobrego odpoczynku I świętowania życzę .
Kawa zapraszam.