Kołobrzeg Perła Bałtyku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Re: Kołobrzeg Perła Bałtyku

Post autor: wiktor64 »

dzieki :D
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Dzięki za zdjęcia, SUPER - cieszę się że jesteście zadowoleni, to chyba wysoko czy nie? Ale tak mi się wydaje że powyżej 5 p., Lub 5 p...lub mylę się...ale pokoik od strony chyba południowej, będzie że słoneczkiem, nie od północnej od parku, i tylko cieszyć się. Czy to nie czasem z końcówką ..05?...np.605?. Lub dalsze nr 723- Tak zgaduję, zgadywankę sobie zrobiłam..a może i wyżej lub niżej.... Dzięki jeszcze raz...
Byłam w Perle Bałtyku w zeszłym roku dwa razy i dlatego patrzę w znajomego miejsca... To już pokój po remoncie, mam nadzieję że i suszarka do włosów dalej jest...ale czajnik trzeba było wykupić we wrześniu w zeszłym roku w recepcji za 40 zł, chyba, że macie swój...
Raz na turnus zmieniali pościel i ręczniki...
Życzę udanej pogody, idzie ciepło... będą ładne dni i życzę bezpiecznego, miłego pobytu.. serdecznie pozdrawiam..
nowy4444
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2023 19:08
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: nowy4444 »

Dziękujemy bardzo. Miłej niedzieli życzymy.
ODPOWIEDZ