Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To_ja_Jowita pisze: 02 maja 2023 15:15
No i mam przydział, jestem wściekła jak diabli, Od 2-23.X.2023 Nałęczów, Angielski Pawilon
może ktoś coś pozytywnego powiedzieć o tym miejscu???
Nie taki diabeł straszny.. na początku marca byłam w Nałęczowie prywatnie na kilka dni i....byłam pozytywnie zaskoczona chociaż pogoda była taka sobie. Park Zdrojowy w remoncie ( koniec rewitalizacji 06.2024 r) a pomimo to jestem zachwycona pobytem ..te piękne Wille , urocze knajpki zwłaszcza piwniczka, stary cmentarz itp. jest co robić . W Atrium polecam skorzystać z kąpieli w białej glince( jeżeli nie ma przeciwskazań) temperatura 38 st. Można też pojechać busem (nawet popołudniu )do Lublina zwiedzić Zamek I pobliski Rynek.. Październik to nie jest zły termin- nastawienie pozytywne i będzie dobrze pozdrawiam
Ewika, Martinka, Dagna, Berbla65 serdeczne dzięki za informacje, jakoś dam radę przetrzymać a po Waszych wiadomościach to nawet myślę, że może być fajnie.
Serdeczne dzięki
Hejka. Moja znajoma była 2 maja w Naleczowie i potwierdzila; że przeprowadzana jest rewitalizacja parku Powiedziala, że woda że zbiornika który znajduje się w centrum parku zstala spuszczona Są prowadzone prace remontowe. Mam nadzieje ze przed Twoim przyjazdem Jowito wszystko wróci do normy. Pozdrawiam.
Dziękuję - w sumie Busko późną jesienią nie tak źle, siarka na stawy bardzo dobra. A i w mieście zawsze jakaś rozrywka popołudniami i wieczorami się szybciej znajdzie niż np w Długopole Zdrój
Witam oczekujących,
wniosek do NFZ składałam 15 października 2022r. 28 kwietnia przy numerze ok. 3200 dostałam przydział do Sanatorium Wojskowego w Krynicy Zdrój. Termin to 26 wrzesień - 17 październik. Może ktoś jedzie na ten turnus?