Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka a u mnie się coś zbiera i od 13 przez 2 godziny ma być burza?
Może przestanie się kurzyć a i roślinki będą podlane.
Już się ochłodziło
Pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam z mojego Lądeczka. Pogoda fajna, rano parę kropel jest ciepło. Teraz gdzieś tam warczy i mruczy. Wczoraj cały dzień spędziłam na Czechach Praded, Karlova Studanka, Jesenik i jeszcze kilka przeuroczych mieścinek. Fajny energetyczny dzień z cudzymi ludźmi.
Miało być z cudnymi ludźmi
Ewaszku Wam pokazałam to i innym też mogę te fajne miejsca przybliżyć. Wczoraj jeszcze więcej zakamarków przemyszkowaliśmy.
Przez Lądek właśnie przeszła potężna burza, oby zwiastowała dalszą dobrą pogodę.
Martinko dziękuję