Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Nutko ja tak jak Ty spało się naprawdę nieźle od razu inny człek nawet zupę ugotuję botwinkę
Idzie bardzo upalne lato ...brrr powyżej 30 stopni
Ostatnio jak byłam na zachodzie Europy usłyszałam że ludzie pomału rezygnują z ogrodów tam temperatura sięga około 40 stopni
Idą zmiany,zmiany...
ot i rozbudziłam dyskusję
cudownie jest czuć te motyle , a że czasami ćmy wychodzą - to też motyl , ćma to królowa nocy
A mnie i tak dusza śpiewa i żadnych tam takich
Witaj Gosiu
Nie tylko u Was , u mnie też niesamowita duchota jest , chociaż nad ranem trochę popadało ,
biomet jest bardzo niekorzystny.
Z tymi ogrodami to cudowne są ale przy takiej pogodzie jak je utrzymać , ciągle mówi się o brakach wody , oj ....
Dzień dobry
Ranek pracowity, garkolandia pełną parą trzeba uzupełnić braki w lodówce. Wolę wcześniej, by gotowanie nie wypadło w największy skwar.
Ilekroć na zewnątrz takie temperatury sama siebie chwałę za zainwestowanie w klimatyzację.
Motyle, ćmy … ważne by człowiek był szczęśliwy i uśmiechnięty.
Witam w słoneczny i bardzo ciepły jeszcze wieczór Motyle... ćmy... to wszystko takie ulotne a ja konkretnie wolałabym... "wróbla w garści" ale cóż jest jak jest wakacje całe raczej w chałupie ale ..... ale.... na wrzesień już czekam Buziaki
Zosiu i u mnie dopiero coś się ruszy we wrześniu. Wcześniej to raczej nie dam rady...
Przyznaję Ci rację co do tego "wróbla w garści"
U mnie ciepełko również, jeszcze 28 stopni...
Jutro jedziemy nad jeziorko na 4 dni , jutro też się pakuję A co podchorąży zawsze zdąży, jak to się mówi
Domek w pełni wyposażony i nas 6 szt
3 dni tankowania, nie odpoczynek od pracy aby tylko pogoda dopisala
Pozdrawiam wieczorkiem i siatka Polska - Holandia Zaczynamy
Dobry wieczór
Upalny słoneczny dzień ,ale po wczorajszym deszczu
W ogrodzie mam motyli krzew ozdobny ,budleja dawida
Spóźniona zagościłam ,tak czasami bywa
Luzik od polewania ,piesek obcięty ,wróciłam od fryzjera
Miłego wieczoru ,pozdrawiam.
Dzień dobry
Wczesny poranek ,grzmoty ,burza nie daje spać
Deszcz pada ,przyroda się domaga
Okna otwarte ,rześkie powietrze ,dobre klimaty
Poranne przygotowanie ,do wyjścia do pracy
Martinka , piesek Lusia
Spokojnego miłego dnia na życzenie ,pozdrawiam.