Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Już parzę kawkę, Ewaszku, sama też się napiję z przyjemnością
bo mnie nogi od łażenia zabolały
Jagodziankę jeszcze dorzucę.... wczorajsza, ale jeszcze da się zjeść
Dzień dobry
Nutka kusi ....jejku to musiało w chałupie pachnieć przepięknie
No i w końcu w nocy dobrze podało obecjnie wieje silny wiatr i kropki kropią
Nucia ,miała zajęcie ,nie można odmówić wnusi
Dawno nie robiłam jagodzianek ,inne tak
W domku ,do kawusi jak najbardziej wskazane
Czereśnie podrzucę do kawusi ,porzeczki tyż
Chwila odpoczynku ,fruu do ogrodu
Miłego popołudnia ,wieczoru.
Już gdzieś o tym pisałem, ale ciągle nie mogę się nadziwić. Ten ogród Grażynki musi zajmować chyba połowę powierzchni jej miasteczka. I jak ona to wszystko daje radę ogarnąć?
I żeby nie było - piszę bez złośliwości. Podziwiam i jednocześnie trochę zazdroszczę, choć to nieładne uczucie.
Dobrej nocy
Ale że taka fajną niespodziankę jej zrobimy?.
Tylko ciekawe jak zareaguje jej pupil York...
Żebyśmy nie musieli sp... znaczy oddalać się w szybkim tempie z poszarpaną garderobą
Witam Pogaduszki.
Wstaję w ten dzień z pewną dozą optymizmu, że powolutku moje ciało reaguje na ten stan pogody i zaczyna mi się robić cieplej, ponieważ nawet przy 27 st wcześniej było zimno. Dzisiaj 20 st. i może padać ślę ale to dobrze rośliny potrzebują.
Nie wiem co na obiad szybkiego zrobić- propozycje może jakieś
Miłego dnia Wszystkim
Ps mój York Kazimierzu nic nie gryzł, jedyne co to po zjedzrniu jakiegoś plastiku załatwił mi firankę