Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam . Udało mi , się dziś wydzwonić , zwrot do Sanatorium KOS w Ustroń . Jadę na początku Lipca 2023 roku . Może ktoś , z obecnych na forum tez , wybiera się , w tym czasie do tego , wyżej wymienionego Sanatorium ? Pozdrawiam Serdecznie .
No dziś z 25xxx zrobilo sie 20xxx to akurat miesiac mija od otrzymania numerka.. Jeszcze daleka droga przy takim tempie.. Ale przeciez przyspieszy.. Dali mi 11 miesiecy ale mam nadzieje ze jednak bedzie szybciej..
Nie ukrywam ,że średnio na tydzień weryfikuję na przeglądarce numerki Ciotki i Jej Koleżanki
Ja nie wiem o co chodzi Ciotka wagon 10 i miejsce 4 a jej Koleżanka również wagon 10 i prawie jej siedzi na kolanach
No szkoda mi Ciotki bo ta ma jakieś 50 kg a Koleżanka prawie 2 x tyle
Była w zeszłym tygodniu na na Koshuta podeszła do okienka a tam Pusto ,że nie za bardzo wiedział czy jej ktoś nie pogoni
Miała i to jest PROFESJJONALIZM pytania na kartce
Wg Pani teraz Śląsk dzieli listopad tzn kończy
Zasugerowała Pani ,aby przyszła w połowie sierpnia z Wnioskiem że zw względu na wiek i podobne schorzenie z Koleżanką proszą o ...
Wg informacji Pani z NFZ obecnie Doktor tylko kwalifikuje na wniosku nie sugeruje GDZIE
Bo jest wiele zawirowań stąd też przyśpieszenie kolejek
Oczywiście zdarzają się też Błędy bo nie wszyscy mają wypełnione te 3 tabelki schorzeń i było dużo Zwrotów
Bo dużo Ciśnieniowców dostało Krynicę
No ale w przypadki wniosku Ciotki wszytko jest ok