Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Pogaduszki
Grażynka zapasy na zimę już robi. Pogoda 27 st ma być, więc w pracy będzie ludzi tlum
Cent biletów na basen drogo a z kartą taniej o połowę - wszyscy będą chcieli mieć oczywiście kawa, zapraszam herbatka
Miłego Wam
Dzień dobry
U nas oczekiwanie na deszcz ponoć ma być oby
Grażynka Ty to masz robotę ogarniętą jak czytam to już jestem zmęczona
No właśnie kiedy składać papiery do sanatorium..znajomi także czekają i nie wiedzą kiedy to zrobić
Ja dylematu obecnie nie mam wyjazd 10 lipca kierunek Kujawy
Miłego dnia
Hejka pracusie...
O tak, tak, nasza Grażynka to obrotna kobitka a tak wszystko ogarnia z lekkością, że nawet człowiek nie zdąży się zmęczyć Atinko
U mnie słonko weszło pod pierzynkę chmur, które nie wiadomo skąd nagle się pokazały. Deszczu raczej nie będzie a temperatura teraz 23 stopnie. Ma wzrosnąć do 27... zobaczymy
Witam,
Grażynko ja też dołączam się do podziwu nad organizacją Twojej pracy ,
mnie się już nie chce tego wszystkiego robić po prostu
Weekend przed nami zorganizować się trzeba na fajny czas ,
po pracy zaczynam od kosmetyczki , a kończę w poniedziałek na fryzjerze
Upalne dzień dobry… w Warszawie słońce i temperatura już daje czadu, co w połączeniu z wilgocią jest ciężkie do zniesienia.
Milutkiego wszystkim na cały dzień i weekendowo.