Lądek Zdrój szpital "Stanisław" warunki

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
slawek50p
Na forum od: 02 lip 2023 20:00
Oddział NFZ: Dolnośląski

Re: Lądek Zdrój szpital "Stanisław" warunki

Post autor: slawek50p »

Majki pisze: 17 maja 2023 18:38 Witam.
W dniu dzisiejszym tj 17.05 zostałem przyjęty i pozytywnie zaskoczony. Szukałem bardzo długo opinie na ich temat i jedyne które znalazłem nie napawały optymizmem. Już w dniu przyjęcia pierwsze zabiegi oraz rozpisane kolejne na cały planowany okres pobytu. Pielęgniarki i lekarze wydają się być bardzo mili i pomocni ( przynajmniej jak na razie) hmm... Cóż mogę więcej powiedzieć... Kazano mi wziąć ze sobą komplet sztućców i talerze co okazało się być zbędne gdyż jest stołówka z pysznym jedzeniem gdzie można poczuć się jak w restauracji (wyżywienie w ramach pobytu) na chwilę obecną jedyne minusy to :.
- Powierzchnia obiektu i fakt że w jednym miejscu znajdują się trzy placówki ( Józef, Adam i Stanisław) nie ułatwia w dotarciu na planowe przyjęcie)
- dość wczesne godziny rozpoczęcia zabiegów ( nie mniej jednak nie przyjeżdżamy tu na wakacje :)
Jeśli ktoś chce ma jakieś pytania to proszę na PW a postaram się pomóc. Moja ocena jak na tą chwilę jak najbardziej POZYTYWNA
I jak pobyt? Też mam tam skierowanie. jak możesz napisz proszę coś więcej. Jak warunki? Jak pokoje?
slawek50p
Na forum od: 02 lip 2023 20:00
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: slawek50p »

Jeśli ktoś może napisać jak jest obecnie w Stanisławie to bardzo proszę
Awatar użytkownika
graszka1313
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2014 18:32
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: graszka1313 »

Hej Sławku dowiedziałeś się czegoś o ,,Stanisławie,,też napisałam go Majkiego ale cisza już dłuższy czas.Daj znać jak dowiesz się czegoś .
ODPOWIEDZ