Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciągle czegoś nowego się dowiadujemy .
A czy i jak na nas wpływa to już inna kwestia. Wychodzę z założenia, że jest sprawdzone i na pewno mi nie zaszkodzi... a jaki komfort psychiczny .... mówię o optymizmie , o oleju też
Hej no... Całą noc zaglądałem czy w nocnych ktoś sie pojawi a tu cisza.. Bo ja to już calkiem taki nocny Marek... A Nocni proszę bardzo od rana gadaja po przespanej nocce... No ok witam wszystkich biore wszystko kawa herbata zapiekanki i owszem...
To bierz Gosiu, smacznego, ja też dopiero jem ... "nocne" to tak antyszpiegowsko , przecież wróg wszędzie podgląda i podsłuchuje
Stary piernik zawsze najlepiej smakuje ... a jakie nowości masz na myśli ? coś konkretnego ?
No i nowy dzień, nowy tydzień, nowy miesiąc i wakacje... tylko nie dla każdego . Jakąś pobudkę trzeba by zrobić, tylko samemu trzeba mieć ochotę na nią .
Witajcie o poranku , https://youtu.be/HOeu6AGH3F8 .... może rozbudzi ?
Słoneczko od świtu mruga, to czas nogi już podnieść... jeszcze tylko wiadomości w RMF i do śniadanka zapraszam .