Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Madziu to u mnie jeszcze dłuższe czekanie bo wagon 20 miejsce podobne jak Twoje.. Każą mi czekac 11 miesięcy więc według ich obliczen jeszcze 8.5 miesiaca
Gosia_G pisze: 30 cze 2023 16:43
Madziu to u mnie jeszcze dłuższe czekanie bo wagon 20 miejsce podobne jak Twoje.. Każą mi czekac 11 miesięcy więc według ich obliczen jeszcze 8.5 miesiaca
Gosiu mnie przy nadaniu numerka napisali 15 miesięcy,to wtedy byłby maj. Wydaje mi się że będzie to prędzej bo jak przez 4 miesiące spadło ponad 20 tys. Chociaż teraz powoli spadają. Któż wie kiedy to nastąpi. O zwroty nie dzwonię bo w sierpniu mam wyjazd . Pozdrawiam
No to witam w nowym tygodniu.. Mamy lipiec.. Poniedzialek zaczynamy gubic numerki.. Zobaczymy tempo jakie nas zaskoczy godz 9 start.. Jak narazie zero spadło ale dzień przed nami... Ja chce jechac w tym roku jeszcze!!!!
No tak ewasz czytalam tu u kogos ze juz listopad obdzielony.. To takie moje zaklinanie rzeczywistosci z nadzieją ze a moze jednak!!!! Tak jak mi się nie chciało jechać tak teraz najchętniej juz teraz bym pojechała
Hej.
Składałam wniosek w listopadzie 2022.
Na początku roku dostałam się do kolejki (39tys numerek)
Mam już przyznany termin od około 2 tygodni na 8-29 grudnia.
Pisma oficjalnie nie dostałam.
Myślę, że ostatnio było takie przyśpieszenie, bo chcieli wypuścić jak najwięcej przez zmianami.
Polecam dzwonić ze zwrotów zanim dostaniemy przydział.
Wtedy mamy realny wpływ gdzie pojedziemy i kiedy.