GOŁDAP 15 VII - 5 VIII 2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Meg1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2023 13:53
Oddział NFZ: Małopolski

GOŁDAP 15 VII - 5 VIII 2023

Post autor: Meg1 »

Planuje wyjazd z Krakowa w powyższym terminie, sanatorium Wital, może ktoś również się wybiera się w tamtą okolice i będzie miał wolne miejsce w samochodzie. Proszę o kontakt :)
Awatar użytkownika
Meg1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: GOŁDAP 15 VII - 5 VIII 2023

Bedzie może ktoś jechał do sanatorium Wital w Gołdap 15 VII po godzinie 12 przez Suwałki lub Augustów?? :?:
Chciałam przyjechać pociągiem, ale widzę ze z Suwałk czy Augustowa nie ma żadnego połączenia. To aż nienormalne w XXI w ..... :roll:
Awatar użytkownika
Meg1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Meg1 pisze: 04 lip 2023 14:11 Planuje wyjazd z Krakowa w powyższym terminie, sanatorium Wital, może ktoś również się wybiera się w tamtą okolice i będzie miał wolne miejsce w samochodzie lub planuje pociąg do Suwałk Proszę o kontakt :)
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2017 16:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chamader »

<< Megi1 >>
Otwórz informacje ; Forumowy Rozkład Jazdy.... str.85 . Ja podjołem tą kwestie o której piszesz , a znajdziesz tam podpowiedz wyjazdu
do Gołdapi. Podana jest tam specjalna linia dowożąca pod sam ośrodek. Jest telefon pod który dostaniesz więcej szczegółów......
Ja też będę szukał , ale na jesieni....... Pozdrawiam......
Awatar użytkownika
Meg1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Przykro mi ale na tych stronach nie potrafię nic wyszukać, wiem ze jest połączenie PKS z Warszawy, ale ja chciałam jak najdłuższa część drogi odbyć pociągiem , 10 h w autokarze to mordęga :ugeek:
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

<< Meg1 >>
Napisz proszę parę słów z pobytu na gorąco...... Jesteś już ponad tydzień, na pewno masz jakieś spostrzeżenia...... :roll:
Z pozdrowieniem.................................. :ugeek:
Awatar użytkownika
endy56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lis 2022 18:47
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: endy56 »

to jest inne wyjście ... PKP Kraków-Olsztyn a później busem pod same sanatorium....jechałem w styczniu Olsztyn -Gołdap ok trzech godzin jazdy koszt 70 złotych, w Olsztynie startują ok 12
Awatar użytkownika
endy56
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lis 2022 18:47
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: endy56 »

Wyrwałem się jak Filip z konopi, tak to jest jak nie patrzy się na daty. Ale droga powrotna podobna, był z nami jeden Zakopiańczyk i taką trasę wybrał busem Gołdap-Olsztyn i później do Krakowa PKP
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chamader pisze: 21 lip 2023 21:25 << Meg1 >>
Napisz proszę parę słów z pobytu na gorąco...... Jesteś już ponad tydzień, na pewno masz jakieś spostrzeżenia...... :roll:
Z pozdrowieniem.................................. :ugeek:
Jeszcze raz zwracam się do <<Meg1 >>> "...napisz proszę chociaż krótki list...." z twojego pobytu.....
ODPOWIEDZ