Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Majki pisze: 17 maja 2023 18:38
Witam.
W dniu dzisiejszym tj 17.05 zostałem przyjęty i pozytywnie zaskoczony. Szukałem bardzo długo opinie na ich temat i jedyne które znalazłem nie napawały optymizmem. Już w dniu przyjęcia pierwsze zabiegi oraz rozpisane kolejne na cały planowany okres pobytu. Pielęgniarki i lekarze wydają się być bardzo mili i pomocni ( przynajmniej jak na razie) hmm... Cóż mogę więcej powiedzieć... Kazano mi wziąć ze sobą komplet sztućców i talerze co okazało się być zbędne gdyż jest stołówka z pysznym jedzeniem gdzie można poczuć się jak w restauracji (wyżywienie w ramach pobytu) na chwilę obecną jedyne minusy to :.
- Powierzchnia obiektu i fakt że w jednym miejscu znajdują się trzy placówki ( Józef, Adam i Stanisław) nie ułatwia w dotarciu na planowe przyjęcie)
- dość wczesne godziny rozpoczęcia zabiegów ( nie mniej jednak nie przyjeżdżamy tu na wakacje
Jeśli ktoś chce ma jakieś pytania to proszę na PW a postaram się pomóc. Moja ocena jak na tą chwilę jak najbardziej POZYTYWNA
I jak pobyt? Też mam tam skierowanie. jak możesz napisz proszę coś więcej. Jak warunki? Jak pokoje?