spotkania w Kołobrzegu
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: spotkania w Kołobrzegu
Proponuję udać się do Aby zakupić Osławione PROSSECCO
I wyczekiwać w Okolicach Mola na Spotkanie
Ludków sympatyzujących z FORUM NASZE SANATORIUM
Drodzy Mili spędzajacy obecnie czas w Mieście jak To kiedyś Określono
Mieście Miłości
Zapraszam do UJAWNIWNIENIA się się i przybycia w Okolice Mola w Środę 26 Lipca około godziny 20,00
Robciu vel Robert Gwarantuje Spokojną Imprezkę zapoznawczą
Muzyczko oraz inni
SERDECZNIE ZAPRASZAM
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2018 19:45
- Oddział NFZ: Małopolski
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 3 razy
Dzień wielu niespodzianek gdyż zastał mnie deszcz na plaży, ale przebywałam w tym czasie pod parasolem a potem jak intensywniej zaczęło padać to wewnątrz nowej części rozbudowanego drewnianego bufetu restauracyjnego, który jest przejście dalej od tenisówki..( tam gdzie huśtawka)...
Wieczór aktywnie spędzony na koncercie Kołobrzeskiej Orkiestry Zdrojowej.. super grali.. troje solistów plus skład sześcioosobowy orkiestry dętej: cztery saksofony, dwa puzony i dwie trąbki, plus gitara elektryczna i klawisze.... Wieczór ciepły bezwietrzny także dopiero wróciłam około 23:00 do pokoju tylko cieszyć się pięknym dniem...
Jestem już,..... i jak uważacie możemy spotkać się.. Koło Perły Batyku przechodziłam trzy razy... Dziś... Byłam w tym sanatorium ostatnio kończąc turnus w pierwszej połowie października -dokładnie 15- tego......
ROMEO, ŻYCZĘ super dalszych dni...
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam..
Jasne, jak najbardziej, proponuję może poobiedniej/przedkolacyjne spotkanie w piątek, żeby dać czas na zastanowienie dla zainteresowanych. 15:00 ? Wiem, lepiej wieczorem. Ja mam kolację 17:15, potem w zależności od aplikacji pogodowej - spacerek, albo basen/sauna o 19-tej w Perle. Może być też spokojnie np 19:00, wtedy odpuszczam basen i wolę się spotkać. To czekam na propozycje. Czwartek ? Piątek ? Może być priv.
Na koncerty orkiestry też chodziłem do RCK. Fajnie grają. A i dodam, podoba mi się śpiew Kasi Krukowskiej... i jak mu tam było ? Jakiś....xxx ciacho XXX
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Na molo i bulwarem spacerowałam przedwczoraj, wraz z pięknym zachodem słońca...
Wczoraj Verano wieczór, a Arka do południa...
Eh .... trudno, może następne spotkanie będzie, proszę pisać... pewnie przechodzimy koło siebie i tak czas leci, czesto ostatnio siedziałam na leżaky w dwa popołudnia na ośrodku uniwersyteckim ( za bardzo wiało na plaży ), a i widać mnie z promenady, to na przeciw tenisówki...
Dostosuję się- co do spotkania, mogę dziś w czwartek lub w piątek 15...
Będziemy kontaktować się....
Tak, Kasia świetnie śpiewa.. Wow, wow wow, super że byłeś..Będę chciała też pójść 31.07, w poniedziałek na koncert....
Miłego dnia życzę dla Wszystkich,..
Dzięki wielkie Robeo za napisanie...
A Darek też był, przyjechał?.... ojojojojoj, to Wielka by była szkoda, że mnie nie było...
Serdeczne pozdrawiam Wszystkich....
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Od dziś jazzowy festiwal w Kołobrzegu do soboty lub nawet niedzieli, koncerty RCK,godz.19..i w innych miejscach, informacje na plakatach...
A ja plażuję na wysokości wejścia Perły Bałtyku..tu nam najbliżej od uniwersyteckiego ośrodka...
Trzeba tylko chmurki przeganiać....hi ..
Pozdrawiam Wszystkich...
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Miłych chwil....
- Muzyczka
- Super Kuracjusz

Pomyliłam się, u mne w radio plus Koszalin od dziś reklamują koncerty jazzowe i myślałam, że to jest pro jazz festival od dzisiaj.. pomyłka , niechcący .. Gdyż to dopiero za tydzień zaczyna się, od 4 do 6 sierpnia... Polecam. W zeszłym roku byłam na Dudziak....z córką i z panem gitarzystą- świetnym - grali i śpiewali.... polecam koncerty jazzowe. . wstęp wolny...
Serdecznie pozdrawiam....
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Czy wstydzą się swojego wyglądu, czy o co chodzi?
Dziwne...no ale nic na siłę...
Pozdrawiam