Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę tam pierwszy raz otworzyłem temat by już nawiązać jakieś tematy wspólnej rehabilitacji od 10.09 dwa lata temu byłem pierwszy raz w sanatorium w Rabce Zdrój
Osieczek , hm .... jak zwykle ilu kuracjuszy tyle odmiennych opinii. Kołobrzeg czy Busko to to nie jest. Najgorsze to opryski w sadach , a jest ich wokół mnóstwo. Proszę się nie zrażać , bo każdy z nas ma inne oczekiwania . Jedni jadą się zabawić ... drudzy odpocząć. Ale ci co jadą się kurować są zadowoleni. Powodzenia.
Dzień dobry!
Właśnie jadę 10.09 do Osieczka i jest to mój pierwszy w życiu wyjazd do sanatorium. Czy mogę liczyć na rady od wytrawnych kuracjuszy? O jakich potrzebnych rzeczach do zabrania mogę nie wiedzieć? Czy są praktykowane jakieś dopłaty?
Hej, wszystko co na codzień jest Ci potrzebne, to musisz tam mieć.
Nieobowiązkowa opłata jedynie za tv. Jeśli samochodem, 300/200 parking. Jakieś ciuchy do kościoła,na disco do Uroczyska, ale w dresach też mozna . Pozdrawiam.
Dziękuję bardzo. A czy są jakieś kubki/ szklanki w pokojach? Można gdzieś blisko kupić wodę czy owoce? Czy są ręczniki? Jakby potrzebna była mała przepierka, to jest miejsce na powieszenie?