Krystyna Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Re: Krystyna Busko Zdrój

Post autor: kociu »

Witaj tylko nie napisałes gdzie bedziesz i w jakim miesiacu :) :x ;)
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witajcie !!!!! czy na pewno nikt nie jedzie w marcu 2014r. do Krystyny w Busku Zdroju. :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
nefretete
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2014 21:48

Post autor: nefretete »

ja jade drugi raz do "Krystyny"i jestem bardzo zadowolona! :D
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jesli nie tajemnica to kiedy jedziesz :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2013 16:06

Post autor: Mrowka »

Witaj kociu.
Jeżeli chodzi o basen to powiedziano mi ,że może będzie czynny po 10 lutym.A oddział reumatologiczny jest nadal w remoncie.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bardzo,bardzo :) :) :) dziękuje myśle ze jak ja będę to juz basen będzie czynny ,jeśli możesz to napisz jakie jest jedzonko :?: :?: :?: życze miłego wieczoru
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2013 16:06

Post autor: Mrowka »

Witaj kociu.
Jedzenie jest super,posiłki są obfite i urozmaicone /jestem na diecie i bardzo jestem zadowolony /. I jest to nie tylko moje zdanie.
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

wiadomosc na PW
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witam!
Po małych perypetiach na drodze dotarłam do Krystyny.O remoncie w tym obiekcie czytałam na forum.Pokój ,który miałam zarezerwowany/pobyt prywatny/okazał się pokojem w samym centrum prac remontowych odniosłam wrażenie ,ze dzieje się to w mojej łazience.Oczywiście poprosiłam o zmianę pokoju i po dłuższym czasie zostałam zakwaterowana.Jest niedziela i nie wiele mogę powiedzieć czy prace remontowe zakłócają wypoczynek ,ale z cała pewnością przyczyniły się do utworzenia labiryntów komunikacyjnych.Na szczęście jest wiele znaków informacyjnych i zawsze dojdzie się do celu .Teraz czekam na rozpiskę zabiegów ale one odbywają się nie tylko w Krystynie,ale również w Zakładach Przyrodoleczniczych.Miałam przyjemność spotkać Mrowkę i postanowiliśmy,że chętnie byśmy poznali pozostałych forumowiczów będących aktualnie w Busku Zdroju.Zapraszam do działu -Spotkania forumowe i tam podam termin

cdn

Pozdrawiam
Anka
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witam!
Mijają kolejne dni w Krystynie.Remont trwa i powiem szczerze ,że nie bardzo przeszkadza kuracjuszom.Jest długa droga na zabiegi no i na łączniku jest zimno.Zabiegi odbywają się od godz 7 rano do 21.Ale nie jest to takie straszne.Są codzienne obchody pielęgniarek wieczorem ok 22 a rano ok 7,30.Nie ma problemu jak kogoś nie ma w pokoju.Czas trwania zabiegu jest przestrzegany.Teraz wyżywienie są różne rodzaje diet,ilości jedzenia wystarczające i urozmaicone prawie codziennie ciepłe kolacje.
Rozrywka-dużo organizowanych wycieczek,w pobliżu baseny mineralne/Solec Zdrój/ można dojechać ze Zdroju busem.Codziennie tańce od godz18,30.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ