Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam,świeczki przytulanki co tu się porobiło czyżby to ta aura miała taki wpływ-nie wnikam bo co by z tego....wynikło meteoropata taki jak ja myśli jak tu przeżyć a przytulić się może do.....poduszki nie mylić z ....Jaśkiem
Witajcie ..Asieńko nie tylko Ty masz tak czułego kochanka ale dziś pozwalam mu się przytulać bo mi tak dobrze nawet z nim ... ale jeszcze ze dwa dni i sama go pogonie ...a Ty mój drogi Krajanie nie zwalaj wszystkiego na pogodę jeszcze dwie godziny przytulania ...
Ostatnio zmieniony 31 sty 2014 22:25 przez eluunia, łącznie zmieniany 1 raz.