Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
IwonkaG pisze: 21 sie 2023 18:15
Ja czekam od połowy kwietnia. Trochę długo...
Wniosek złożony 8 maja,dokładnie po 3 m-cach w IKP pojawiła się informacja o kwalifikacji.Po tyg otrzymałam zawiadomienie pocztą.Start mam z nr 9300 .Pozdrawiam.
violet58 pisze: 02 sie 2023 08:32
Wniosek złożyłem 27 stycznia br., a informacja o numerze pojawiła się w przeglądarce 7 kwietnia, tuż przed Wielkanocą. Aktualny numer to 874, ale to chyba niewiele znaczy, bo uzyskałem informacje z NFZ, że miejsca na ten rok zostały już rozdysponowane, a Fundusz nie bardzo wie co będzie w przyszłym roku.
IwonkaG masz skierowanie w IKP? Bardzo długo czekasz.Pewnie ocena z przydziałem razem przyjdą.A tak poza tym,to nikt z łódzkiego nie ma przydziału ? Jestem ciekawa jaki jest rzeczywisty czas oczekiwania.Pozdrawiam wszystkich oczekujących.
IwonkaG.czekasz bardzo długo,może zdzwoń, koleżanka dzwoniła powiedzieli jej,że mają czas 3 m-ce i brak im lekarza banatologa,a może to skierowanie zawieruszyli,czy je widzisz w IKP ?