Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moja papuga już robi ze mną co chce...zupełnie owinęła mnie sobie wokół palca...no ale ja na wszystko jej pozwalam...przepada za marchewką gotowaną ( muszę uważaj żeby się nie poparzyła )makaron tez lubi ugotowany...
Felice piszesz że Ci Freda brakuje...przepraszam że pytam czy coś się stało nie jestem na forum na bieżąco i nie czytam postów....
Buba coraz bardziej się do nas przywiązuje i to nas z jednej strony cieszy, a z drugiej martwimy się jak zniesiemy i my i ona zimową rozłąkę .
Niby co 2-3 tygodnie będziemy się widywać, ale to nie to samo. Całe szczęście że zostanie jak zwykle pod opieką swojego pierwszego i głównego "właściciela". Cudzysłów