Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Od 02 do 23 października 2023r. będę w Sanatorium Uzdrowiskowym MSWiA AGAT Cieplice Jelenia Góra. Ktoś może też wyjeżdża w tym terminie ? Fajnie byłoby się poznać . Pozdrawiam
Lidziu nie mart się z pewnością będzie jakies towarzystwo przy stoliku ... chociaz nie zaręczę że bedzie doborowe
ja zastanawiam sie nad wypadem do Agatu komercyjnie na tydzień więc jesli nie będziesz miała towarzystwa to ja
zapraszam na tańce ... znam okolicę więc z pewnością będe mógł zaoferować coś ciekawego do zwiedzenia
Mam nadzieję, że jednak kogoś "miłego" spotkam na miejscu pomimo to, jeżeli zdecydujesz się na wyjazd komercyjny chętnie skorzystam z zaproszenia i zobaczę ciekawe miejsca pozdrawiam