Iwonicz -Szwierkowy Zdroj od 13 09 2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Iwonicz -Szwierkowy Zdroj od 13 09 2023

Post autor: Kleinehexe »

Wiedziałam, że na Ciebie to kobieta nie ma co liczyć, w końcu prawiczek z Ciebie. :oops: :P A o mój sen się nie martw, bo żaden facet mi go nie zakłóci, chyba, że namacalnie. :oops: :lol:
Ciekawe czy teraz zaśniesz spokojnie. :? :P :lol:
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 101 razy
Podziękowano: 54 razy

Post autor: Arker »

Final byl taki ze krolik mi uciekl ,widocznie juz jestem za stary na gonienie :lol:,namacalnie to napewno bym nie zasnol ;)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widać nie był Ci on pisany, albo nie zależało Ci aż tak bardzo. :D
namacalnie to napewno bym nie zasnol ;)
No raczej :P :oops: :lol:
sopranowski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2021 14:34

Post autor: sopranowski »

Czy możecie już skończyć te bzdety Abstynent z taką ortografią to wstyd pisać na forum. Człowiek chciałby się dowiedzieć o warunki w sanatorium a tu takie drętwe teksty. Ludzie ogarnięcie się piszcie do siebie SMS, zadzwońcie i sobie pogadajcie ale .nie na forum
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Byłam ciekawa kiedy się znów uaktywnisz. Dziękuję Ci, można na Ciebie liczyć. :kwiat: ;)
Abstynent666 opisał swój pobyt, ale jeśli Cię to nie satysfakcjonuje, zadaj mu konkretne pytania, może Ci odpowie. Choć po Twojej nieeleganckiej uwadze odnośnie pisowni, to nie wiem czy będzie miał ochotę. :roll:
Co do naszej drętwej dyskusji, to nie musisz jej czytać. :D Możesz ewentualnie posty niezgodne z tematem zgłosić do Moderatora, to je usunie i nie będą Cię już drażnić. 8-)
Niestety muszę Cię zmartwić, bo będę pisać co chcę i gdzie chcę, bo zwyczajnie mogę :P , a Ty nie masz takiej władzy by mi dyktować co mam robić. :oops: :D Jakże mi przykro. ;) :twisted: Możesz jednak grzecznie poprosić. Tak zachowują się kulturalni ludzie, do grupy których wydaje się, że aspirujesz. :?
Życzę spokojnej nocy i więcej uśmiechu na co dzień, to naprawdę nam służy bardziej niż złośliwości. :D
sopranowski
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2021 14:34

Post autor: sopranowski »

najgorsze jest to że nic nie kumasz; ale to nie moja sprawa a raczej właściwej opieki lekarskiej nad tobą, idźcie sobie, na jakiś portal plotkarski albo po prostu zadzwońcie do siebie i sobie pogadajcie tak z dobrego serca życzę
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Za to ty masz same rewelacje. Ciągle się dopominasz o info, ale ze swej strony to cisza. Także twoje rewelacyjne wpisy powalają merytoryką :lol: .
Załóż swój temat i będziesz mógł swoje zdanie w swoim mniemaniu prowadzić swoje wywody.
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

sopranowski pisze: 08 paź 2023 21:42 Czy możecie już skończyć te bzdety Abstynent z taką ortografią to wstyd pisać na forum. Człowiek chciałby się dowiedzieć o warunki w sanatorium a tu takie drętwe teksty. Ludzie ogarnięcie się piszcie do siebie SMS, zadzwońcie i sobie pogadajcie ale .nie na forum
Jak się wybierasz do Iwonicza i oczekujesz info. to juz pisalem, jak wiem to odpowiem. A co do pisowni to zaloguj się do grupy polonistow i tam udzielaj swojch rad. Wspulczuje osobie która będzie z tobą mieszkać. U nas na turnusie był taki typ co ciagle miał obiekcje, a to za głośno po 22,a to skargę napisał do senapidu że woda brudna w basenie itd. Dziękuję Kleine🌷💝
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Turnus zakończony, więc już nie będę opisywać pobytu, chyba że ktoś o coś zapyta. Pozdrawiam
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Panowie :serce: :kwiat: ,nic dodać nic ująć. :D
Ostatnio zmieniony 09 paź 2023 14:51 przez Kleinehexe, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ