Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciekawska pisze: 16 sie 2023 11:43
Ja najlepiej bawiłam się w Cieplicach w Pałacu Zdrojowym.Muzyka dla każdego i młodego i starszego wszystko zależy od gustu ale przechodzili miejscowi starsi i potrafili bawić się do współczesnej muzyki (Pozdrawiam Pana Rysia wymiatał ).Gra tam dj także gorąco polecam .
Potwierdzam w Pałacu Zdrojowym dobrze grali i zazwyczaj zawsze była pełna sala i ludzie bawili dobrze, w soboty trzeba było dużo wcześniej rezerwować miejsca bo zawsze był Full. W Edwardzie byłem ze dwa razy, ale lepszy klimat był w Pałacu. Chętnie bym tam wrócił
Witam .Zimą wybieram się do Dusznik Zdroju i mam pytanie gdzie można się potańczyć .Wiem że Parkowa nieczynna.Może ktoś ostatnio był i ma aktualne wiadomości . pozdrwiam
Jestem obecnie w Lądku imprezy jak dla mnie w Caprysie najlepsze byłam w Piekiełku i Pod Wąsem i jak dla mnie nie te klimaty gorąco i muzyka taka sobie