Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
W dniu 24.11.2023 r. Jadę na turnus rehabilitacyjny do Gołdapi. Czy ktoś może w tym terminie również jedzie do (WITAL SU) samochodem i może mnie zabrać? Mieszkam w Elblągu. Może ktoś będzie jechać z Trójmiasta lub okolic.Dorzucę się do kosztów paliwa
Pozdrawiam
Możemy się umówić na autostradzie koło Elbląga aby nie zajeżdżać do miasta.Po drodze jest taki duży parking dla tirów Shell i rodzinny park rozrywki nowa holandia.Będzie szybciej i prościej.
Jak tam wyjazd do WitalSu jedziesz nie rozmyślileś sie?Co prawda termin 24.11.2023 nie najlepszy ale ZUS nie daje wyboru .Ja już powoli spsuję co spakować.Jak co,to może daj jakiś namiar do siebie.
Jeszcze się waham czy jechać autem czy komunikacją publiczną. Jak odbiorę od mechanika to podejmę decyzję, myślę jutro albo pojutrze. Jeśli chodzi o samochód mam disla. Ty byś chciał się ze mną zabrać ?
Tak,chciałbym jechać razem zawsze raźniej Jeśli nie da rady to można jechać pociągiem do Olsztyna a tam podobno jakiś bus z dworca kolo12-stej jedzie do Gołdapi pod witał su.Tylko jeśli mało jest rezerwacji to nie jedzie
Dobrze, najpóźniej do środy dam info czy jadę samochodem i wtedy zadzwonimy się. Tak na marginesie jadąc ze mną raczej na gadulstwo z mojej strony nie ma co liczyć raczej jestem oszczędny w konwersacje pozdrawiam