Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Góreczko dzisiaj chyba ja zgaszę , jeszcze min. godzinę nie mogę iść do przyjemnego z pożytecznym - przyjemne bo się leży , a pożyteczne , że się w tej pozycji najlepiej wysypia
Ostatnio oglądałam po raz ...enty ,, CZEKOLADĘ " , ale z płyty nie wiem czy jest na you tube, mało oglądam filmów , wolę książki więc ,,kepski " ze mnie doradca
ja też nie oglądam filmów, ale tera kiedy siedzę w domu na zwolnieniu lekarskim mam czas na wszystko. Nawet na oglądanie filmów w środku nocy. Rano nie muszę ( a raczej nie mogę) wstawać jak co niedzielę na basen.
Na zwolnieniach nadrabia się zaległości , ja miałam taki ,,wypoczynek " w 2010 roku , ale ciężko było mi się przestawić z pracy w delegacji na leniuchowanie