Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich. Dzisiaj dostałem korespondencję z Śląskiego NFZ. Co ciekawe dwa identyczne pisma w dwóch osobnych kopertach! Może pojadę na dwa turnusy na raz? Numer początkowy 45623 a dzisiejszy 45 214 a czas oczekiwania 11 miesięcy.
Tak jak mi powiedziano w NFZ papierowe skierowanie zostało po 3 tygodniach zwrócone i dzisiaj lekarz wysłał zgodnie z przepisami. Teraz trzeba poczekać na przyznanie numerka.
Witam, pp raz pierwszy wybieram się do sanatorium . Czy ktoś mi może powiedzieć czy ten przybliżony czas 11 miesięcy to czas do wyjazdu czy do otrzymania skierowania. Jeżeli do otrzymania skierowania to z jakim wyprzedzeniem jest przysyłane w naszym NFZ ?