Co oglądacie?
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Co oglądacie?
Ten dokument możemy obejrzeć na platformie VOD TVP lub w telewizji na kanale TVP Historia już za tydzień 22.12.23 o godz 17-ej
Reportaż polecam obejrzeć tym wszystkim Forumowiczom, którzy tak licznie wybierają pobyt w ośrodku Wital w Gołdapi a nie mają wiedzy o tym miejscu.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Co oglądacie?
13 grudnia ani nawet dzień później nie oglądaliśmy obrad sejmu, bo transmitowano smutne uroczystości, a w tych dniach sejm nie obradował niestetyKleinehexe pisze: 14 gru 2023 00:04 Oglądamy obrady sejmu, by usłyszeć, że ponownie nastały czasy, w których znów będą mogli rozwinąć skrzydła ludzie myślący niesztampowo, otwarci na świat i inność, którzy nie oczekują, że dostaną coś za darmo, lecz poprzez samorozwój i kreatywność dążą do osiągnięcia sukcesu i oczekują, że nikt nie będzie im już podkładał kłód pod nogi tylko dlatego, że wyznają inne wartości niż miłościwie już nam niepanujacy.![]()
Kto szukał rozrywki, ten oglądał kanał TV Rozrywka
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: Co oglądacie?
Aczkolwiek przyznaję użyłam mylącego sformułowania "obrady sejmu" jako pewnego rodzaju skrótu myśliwego, bardzo ostatnio popularnego, także wśród młodzieży.
Mam nadzieję, że teraz się zrozumieliśmy, bo liczyć ma zgodę to chyba nie powinnam.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Co oglądacie?
Dziś również oglądamy sejm
Kto się nudzi, ten może oglądać cyrk, bo oba obiekty wyglądają podobnie
Niezainteresowani oglądają TV Rozrywka
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: Co oglądacie?
A na marginesie, ani jednej, ani drugiej propozycji tv nie poświęcam swojego cennego czasu, bo mam ważniejsze i ciekawsze zajęcia, jak i bardziej interesujące pozycje do oglądania.