Też tak myślę,będę miała jakieś nowe doświadczenie a nie ciągle tylko uzdrowiska!!!!gorkaa pisze:Stalowa Wola wg mnie nic a nic nie ma wspólnego z uzdrowiskiem, to miasto hutnicze. Ładnie rozwinięte, nowoczesne. Zdradzę wam, że złośliwie mówimy na Stalówkę, że to miasto rowerów. Przynajmniej tak było kiedyś jak ludzie byli mniej zmotoryzowani i kiedy wybiła godzina końca zmiany hucie to miasto zamieniało się w Chiny.Wszędzie rowery...sztani pisze:Sama nazwa Stalowa Wola mało wspólnego z Sanatorium. Przesuwaj termin
Dziunia nie rezygnuj bo umówione jesteśmy na kawę.
Ośrodek jest na wysokim poziomie, nowoczesny. Postawi Was na nogi.
kolejka do sanatorium 2014 rok
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
- gorkaa
- Przyjaciel forum

A teraz ja się pochwalę moją kolejką do sanatorium. Mam nr 8570 i miła pani z funduszu poinformowała mnie, że przygotowano dla mnie rehabilitacje w następujących miejscach: Kołobrzeg, Ustka, Sopot, Inowrocław i Ciechocinek.
- gorkaa
- Przyjaciel forum

tylko co wybrać???Alice pisze:gorkaa którekolwiek z nich by dali to i tak cudownie
Wszystkie miejscowości sa atrakcyjne ale ja bym wybrała Kołobrzeg.gorkaa pisze:Postaram się zrobić rozeznanie odnośnie tej Stalowo Wolskiej muzykoterapii.![]()
A teraz ja się pochwalę moją kolejką do sanatorium. Mam nr 8570 i miła pani z funduszu poinformowała mnie, że przygotowano dla mnie rehabilitacje w następujących miejscach: Kołobrzeg, Ustka, Sopot, Inowrocław i Ciechocinek.
-
ibizka wielkopolska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 gru 2012 20:00
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 2 razy