Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w poczekalni
Przeglądarkę skierowań sprawdzałam 2378 numerek
Od dnia 21.12.2013 numerek stał w miejscu
Dzisiaj z licznika zleciało 230 numerka
Rozliczenie zrobiłam ,inne wcześniejszy wpis .
Pozdrawiam oczekujących .
Świętokrzyskie. Dzisiaj wypisane wnioski. Czekamy na numerek Ostanie sanatorium w Busku Zdroju, Astoria. Nie polecam.Bo tylko zabiegi na poziomie. Pozdrawiam czekających.
1819 Dzisiaj spadek o 99.Uwzięli się żeby jeszcze w styczniu, ewentualnie lutym przydzielić koniec zimy albo początek wczesnej wiosny. Niech już zwalnia ten pociąg aż do marca Ja chcę przełom maja, a czerwca i Świnoujście
Witam,ja byłam NFZ w 2022 i tak mi się z podobało,że prywatnie byłam w 2023,remontują cały czas,ale to nie było uciążliwe,będą jakieś zmiany bo w 2022 była sala dyskotekowa z tańcami i to ładna,a w 2023 właśnie tam był remont.Na wycieczkach byłam dużo, ale to był maj/czerwiec ,zapisy w biurze podróży lub w kiosku na dole,warto jechać do Pragi-byłam,ale trzeba szybko się pisać,bo czasami brak miejsc.Wycieczek jest sporo przez 3 tyg.na pewno można zrobić kilka- warto.Chciałabym tam wrócić na pewno nie będziesz się nudzić.Pokój możesz sobie zarezerwować,są też jedynki w studio.
Bozenka999 dziękuje, pierwszy raz jade z mężem.Zawsze musieliśmy jechac osobno i chcac mieć jedynke musiałam zawsze sie duzo nagimnastykować. Chociaz warto było bo nawet w Arce miałam jedynke w studio.
Witam w poczekalni
Ostatnio dużo się dzieje w poczekalni ,gratulujemy przydziału
Życzymy super towarzystwa , pogody ,całej kuracji
Pozostaje oczekiwanie ,okres wiosenny wypada .
Czas pokaże ,czy zadowalająca miejscówka wyjazdu .
Pozdrawiam oczekujących .