Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyłączę się do Gieni, Felice i pozostałych osób piszących o nieuzasadnionych rezygnacjach z wyjazdu.
Ostatnio ktoś kombinował jak tu zrezygnować z przydziału miejsca, bo musi palić w centralnym ogrzewaniu i to jest moim zdaniem jakiś żart.
To po co zapisuje się do sanatorium, niech jedzie na turnus rehabilitacyjny za własne pieniądze i wtedy wybierze sobie termin i miejsce pobytu.
Moim zdaniem takie osoby rezygnujące z wyjazdu bez poważnego powodu powinny mieć możliwość wyjazdu po dwóch latach od złożenia ponownego wniosku.
Osobiście zaliczyłem pobyt w św. Wielkanocne , w styczeń-luty , marzec , kwiecień-maj, czerwiec , lipiec, sierpień, wrzesień, i październik jednak najlepiej wspominam pobyty w okresie letnim, zresztą jak większość z kuracjuszy (nie mówię, że wszyscy bo niektórzy lubią inne okresy ) i przyznam szczerze, że tylko 1 raz wystąpiłem o zmianę zamiast 2 01 do Nałęczowa wyjechałem 25,01 do Ciechu z czysto egoistycznych pobudek bo dla mnie w Nałęczowie jest za nudno. Poza sezonem raczej wyjeżdżają ludzie prywatnie ze względu na ceny czy też lubiąc ciszę.
Zbigniewie chyba troszkę przesadziłeś. Osobiście uważam, że dla osoby samotnej to dobry powód (nikt nie zostawi domu w zimie bez ogrzewania). W tym przypadku odrobina zrozumienia wskazana.
jan19557 pisze: 11 sty 2024 15:20
Osobiście zaliczyłem pobyt w św. Wielkanocne , w styczeń-luty , marzec , kwiecień-maj, czerwiec , lipiec, sierpień, wrzesień, i październik jednak
Zbigniewie chyba troszkę przesadziłeś. Osobiście uważam, że dla osoby samotnej to dobry powód (nikt nie zostawi domu w zimie bez ogrzewania). W tym przypadku odrobina zrozumienia wskazana.
Też dwukrotnie byłam w okresie świat Wielkanocnych , byłam też w lutym , marcu , kwietniu , maju , czerwcu , lipcu , wrześniu , październiku i listopadzie . W niektórych miesiącach niejednokrotnie . Każda pogoda mi odpowiadała