Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aj! już doczytałam.Ten przydział koleżanki Grażyny ... był ok 9 stycznia na koniec stycznia.To dziwnie krótko przed wyjazdem.Może to był czyjś zwrot i musieli szybko obdarować inna osobę.
Tak , z całą pewnością , NFZ obdarowuje zwrotami. Też tak miałam .... grudzień , kilka dni na spakowanie i w drogę . Pomimo trudności , to był bardzo udany turnus , czego wszystkim oczekującym życzę.
Witam...spada,spada,spada i już numer lekko ponad 4000.Myślę że w przyszłym tygodniu pojawi się przydział.Skoro pod koniec stycznia to mam nadzieję że na marzec a już szczęściem byłby kwiecień...więc czekam jak na wygraną w lotto
Skierowanie złożone pod koniec maja 2023. W zeszłym tygodniu w przeglądarce był numer 1500. Dziś w skrzynce na listy przydział na połowę marca. Czyli 10 miesięcy oczekiwania tak jak było w informacji.