Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie też przytuliło w piątek i nie puszcza no ale trzeba się przytulać jak najczęściej a nie tylko w Dzień Przytulania (ale raczej z jakąś osóbką a nie z choróbskiem )
smuga pisze:Dziś niestety zero przytulania dla dobra ogółu katar,kichanie ,kaszelek to mnie chyba coś przytuliło
smuga to jestes podwojnie pociagajaca,a ja szukalam po kolobrzegu okularow:-) gdzies zostawilam,ale znalazlam w kafejce internetowej:-) wszystko przez to slonce:-)
Tak ..tak ..dziewczynki najpierw Was obserwował ...szczerzył do Was ząbki ..z każdym dniem był bliżej Was aż nadszedł ten dzień że uległyście ..padłyście w jego ramiona a on czule Was rozkładał i łamał kości ..ale mi kochanek i jeszcze położył się obok Was w łóżeczku ...Tylko herbatki nie chciał zrobić Ja już go wygoniłam tylko jeszcze pociągam za nim nosem Zdrowiejcie dziewczynki i precz z tym kochankiem rotowiruskiem