IWONICZ ZDRÓJ WATRA,ŚWIATOWID,GARDENIA OD 20.01. do 03.02.2024 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: IWONICZ ZDRÓJ WATRA,ŚWIATOWID,GARDENIA OD 20.01. do 03.02.2024 r

Post autor: Dzia_dek »

Felice pisze: Dziadku Zbyszku tylko Iwonicz, czy Rymanów też?(...)
Felice, napiszę tak. Dla mnie Iwonicz z Rymanowem /piszę o Zdrojach oczywiście/ jest zawsze w pakiecie. Nie zawsze w tej kolejności.
Nie zdarza mi się odwiedzić jednego miejsca żebym nie był w tym drugim. Nie zrezygnowałbym z zaproszenia do "Jasia ...". Magiczne
miejsce, przepyszne posiłki, perfekcyjna obsługa. Na weekendach, szczególnie letnich, długie oczekiwanie na wolny stolik. Z noclegów
nigdy nie korzystałem z racji na bliskość zamieszkania. Chociaż w Zdrojach czasami nocuję jak się szykuje dłuższa impreza taneczna. ;)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

zbigniew165 pisze: (...) zaliczyliśmy balety w Krakowiaku, Balladzie i Zdrojowej i stwierdziliśmy, że do Krakowiaka już więcej raczej nie pójdziemy, bo muzyka beznadziejna i lokal tak samo. Podoba nam się w Balladzie i Zdrojowej i tam nas można spotkać.(...)
Rozumiem Wasze podejście co do relacji. Nie myślałem o jakichś tam szczegółach. Co to, to nie. Bardziej ciekawi mnie opinia o samym
miasteczku, miejscach do zabawy, które zresztą powyżej nieco opisałeś i lokalach gastronomicznych /jeśli z takich czasem korzystacie/.
Zaskoczyła mnie trochę Wasza/ Twoja opinia o lokalach "tanecznych". Dla mnie na pierwszym miejscu jest mimo wszystko "Krakowiak";
"Balladę" omijałem ze względu na DJ-a. Zagrywał tam "TAO", który grał w "Klimacie", a później w "Gloriecie". Jak dla mnie za dużo gadał
podczas grania / chyba, że coś się tam zmieniło/. Jeśli chodzi o "Zdrojową" to zdecydowanie na obiady. Na zabawę taneczną w tamtym
miejscu to ja jestem chyba jeszcze za młody. :lol: Zmienił się tam "grajek", który prowadzi imprezy. Może trzeba odwiedzić to miejsce?
Tylko nie wiem kiedy? Najbliższy termin to zarezerwowany na 3 lutego dancing w "Krakowiaku", a ponieważ kończy się o pierwszej zostanę
na noc "Pod Jodłą". W niedzielę spacer po Rymanowie Zdroju /który polecam Wam odwiedzić/ i po południu do domku.
p.s. korzystajcie z kuracji i zabawy. Życzę Wam nieco lepszej aury, która nas ostatnio na Podkarpaciu nie rozpieszcza. Na opinię spokojnie
poczekamy do zakończenia Waszego pobytu.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dziadek Zbyszek, jak zwiedzimy większość lokali, to zamieszczę relacje. Jak na razie na końcu listy jest Górnik, bo tu nędza, ciasno, śmierdzi potem itp. Pierwsza na liście jest Ballada, a dzisiaj mamy rezerwację w Zdrojowej.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zbyszku, "Zdrojowa" ma swój klimat i urok. Znam z widzenia takie osoby, które w soboty szły do "Krakowiaka" na fajfy, 8-)
a potem do "Zdrojowej" na dancing. Mało tego, super śpiewały w duecie z Panem Rysiem, który wtedy tam zagrywał. ;)
Życzę Wam miłego wieczoru i dobrej zabawy. Z tą młodością, w moim przypadku, to był taki mały żart. :lol:
Czasem bywamy i w "Zdrojowej"; wprawdzie o wiele częściej na posiłkach, ale zdarza się, że dla odmiany bawimy też tam.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Hej 🤣🤣🤣🤗🤗🤗
Chyba każdy z państwa , to moje 🙉🙉stwierdzenie czeka ma moja oponie ....
Co chcieli byście wiedzieć ??? 🙉🤣🤣🤣
Prosze konkretnie pytac
Samo miasteczko🤣🤣🤣🤣🤣
Lokal w jakim jestem
Rozrywka
Zapraszam chetnie opowien o tym kurorcie .
Szczeze i bez sciemy a zreszta kto tu jest a zapewne był to ma swoje zdanie wyrobione .
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Wiocha ,,,,sexu i biznesu,, , ślepy tylko tego nie zauważy,
Podczas tygodnia spokój i cisza ale sobota i niedziela to czas dla miejscowych czyli i muza fajna i klimaty.
Krajowiak i Ballada wioda prym
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Witam
Dziadek Zbyszek
wczoraj zaliczona została przez nas Zdrojowa w której grali śpiewali na żywo Ania i Staś.
Lokal i muzyka nam się podobała, miła i szybka obsługa kelnerska, ceny przystępne.
W lokalu większość par, ale solo było też kilka osób, grali do 23.00 i była dobra zabawa.
W trakcie tańców włączają klimatyzację i pomimo, że lokal nie jest wysoki było znacznie lepiej niż w Górniku.
Pozdrawiamy
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 11 razy

Post autor: ZbigniewMax »

Pytanie do Insigni: sex-biznes jak to wygląda wiekowo/ile lat maja panie i panowie/,jaki % miejscowych,jaki kuracjuszy,jak wy odnajdujecie się w tym temacie?i ostanie:jak porównujesz np do Buska czy Ciechocinka? Miłego pobytu no i rozrywki życzę wszystkim przebywającym w Iwoniczu Zdroju :)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

zbigniew165 pisze: (...)Lokal i muzyka nam się podobała, miła i szybka obsługa kelnerska, ceny przystępne.(...)
Dzięki Zbyszku za kolejny krótki opis. Widzę, że pewne rzeczy /obsługa + ceny/ się tam nie zmieniają. Duży plus za to.
Napisz czy oprawa muzyczna w "Zdrojowej", tzn. grający i śpiewający duet jest tam na co dzień czy tylko weekendowo?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 252 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Dzia_dku ..
Są 3 " zespoły " .... grają naprzemiennie co tydzień .... Ania i Staś , Rysio i trzeciego nie znam .... Ania i Staś pięknie śpiewają , Rysio , głosik taki sobie , ale przepięknie gra na akordeonie :) Zdrojowa , to faktycznie lokal dla par . Muza taka do tańczenia raczej w parach , nie do skakania ;)
ODPOWIEDZ