Kołobrzeg Podczele (od 08.03.2024)
-
Janick U
- Kuracjusz

- Na forum od: 01 paź 2021 08:16
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
Kołobrzeg Podczele (od 08.03.2024)
Powód: uściślono tytuł
Re: Kołobrzeg Podczele
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Hmmm, odezwijcie się. No to ja się nieśmiało zapytam gdzie my możemy przeczytać opis Twojego pobytu w "Swarożycu"?Janick U pisze: (...)Odezwijcie się.Ktoś tam w końcu chyba był.Czy ,za potrzebą idzie się do lasu!?(...)
Jakoś nigdzie nie mogę go znaleźć.
-
Janick U
- Kuracjusz

Na pytanie Dia_dka odpowiadam.SWAROŻYC jest obiektem małym, starym i brzydkim.Oprócz portierki i pokoju pielęgniarek,nie ma tam nic.Typowy dach nad głową.Zabiegi w SASANCE.Posiłki w ŚWIATOWIDZIE,po drugiej stronie ulicy.Choć pokoje mnie zaskoczyły pozytywnie.Mieszkałem na parterze w pokoju typu 2+2 ze wspólnym korytarzem i łazienką.Gdyby nie fajni lokatorzy wiało by nudą.Był to czas PANDEMI.Zero baletów ,maseczki,itp
Pozdrawiam.
-
Janick U
- Kuracjusz

Dzięki za drogowskaz MarkStan.Jestem już po wstępnej lekturze.Idę do Al Capone....muszę się odstresować,MarkStan pisze: 26 sty 2024 10:35 Witaj "zielony listku rozpoczynający przygodę z Forum". Musisz zagłębić się w liczne opisy tego sanatorium Hotelu Sp. Holtur w Kołobrzegu Podczele. Jest dużo opisów tego miejsca i na Forum i w opiniach poszczególnych biur współpracujących z Holtur'em. Miłej lektury.![]()
-
Janick U
- Kuracjusz

- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 252 razy
- Podziękowano: 137 razy
.... zabiegi w SasanceJanick U pisze: 26 sty 2024 15:41 SWAROŻYC jest obiektem małym, starym i brzydkim.Oprócz portierki i pokoju pielęgniarek,nie ma tam nic.Typowy dach nad głową.Zabiegi w SASANCE.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Kołobrzeg Podczele (od 08.03.2024)
To jest oczywiste Gienia, że nie miał zabiegów w Sasance, bo do KRUS, ale w Rusałce.
Co do Podczeli, to na pewno bym tam nie pojechał, bo na tańce do Kołobrzegu, to własny samochód, albo autobus MPK, a odległość z Podczeli do Kołobrzegu wynosi 7 kilometrów, pieszo 30 min.