Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry
Wyjeżdżam16 maja 2024 r do Iwonicza zdoju - ośrodek Górnik. Powrót 6 czerwca 2024. Może ktoś jedzie w tym terminie?
Mam jedno wolne miejsce w aucie i moge zabrać kogoś z Lublina.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2024 22:49 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Czesc Ania, ja mam zamiar dopiero upolować Górnika w Iwoniczu stąd mam pytanie, czy twój wyjazd jest z NFZ i jak to zrobiłaś, że już teraz masz przydział na połowę maja 2024. To aż 3 i pół miesiąca wcześniej. Dzięki za info. A ja wrócisz to bardzo proszę i liczę na relację
Złożyłam wniosek w styczniu i szybko był przydział na 15 lutego prosiłam o Górnik. Nie mogłem jechać w tym terminie i ptodilsm o zmianę na kwiecien- maj. I udało się
A w mazowieckim NFZ reumatologia czeka się około 10 miesięcy na przydział, ja bardzo chętnie pojechałabym tam do tego Górnika, bo nigdy nie byłam w Iwoniczu