Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
U mnie wniosek złożony 06.09.2023 do Zusu- 02.10.2023 komisja w Zus-ie
Po miesiącu orzeczenie o rehabilitacji.
Skierowanie otrzymałam w połowie stycznia na wyjazd do Sanatorium od 15 marca.
Możliwe , że obecnie jest krótszy czas oczekiwania na wyjazd.
Witam
Osobiście też jestem w szoku. Normalnie pracuję nie jestem na L4. Może dlatego tak szybko, że to oddechowe? A może ZUS ma również zwroty jak NFZ? Termin obejmuje Święta Wielkanocne i tak mi przyszło do głowy z tymi zwrotami
Pozdrawiam Ewa
Myślę, że słusznie dedykujesz Ewcia 2. Może w ZUS nie ma zwrotów, które można sobie wydzwonić, ale przecież ludzie rezygnują z wyjazdów, z różnychpowodów (sama kiedyś zrezygnowałam, z prośbą o inne miejsce i czas), a miejsce w ośrodku zostaje i wraca do puli.
Pytanie nieco inne, ale dotyczące sanatoriów ZUS. Jeśli ma się kilka chorob to można złożyć więcej wniosków na prewencję? Jak myślicie, np. rehabilitacja narządu ruchu i kardiologiczna. Spotkaliście się kiedyś z takim przypadkiem?
Kleinehexe pisze: 08 lut 2024 13:00
Myślę, że słusznie dedykujesz Ewcia 2. Może w ZUS nie ma zwrotów, które można sobie wydzwonić, ale przecież ludzie rezygnują z wyjazdów, z różnychpowodów (sama kiedyś zrezygnowałam, z prośbą o inne miejsce i czas), a miejsce w ośrodku zostaje i wraca do puli.
Tak popieram.
Ja kiedyś też zrezygnowałam z terminu i chciałam miejsce inne . ZUS Zmienił mi termin ale miejsce pozostało lecz inne sanatorium w "nagrodę" 159 schodków do miasteczka w dół I potem w górę tyle samo
Ech , zero empatii