Gieniu, ja powiedziałam Boga, a dla mnie kościół i Bóg to diametralnie inne sprawy.Masz rację Kleine , kościoła w to nie mieszajmy![]()
![]()
Dla kogo się ubieramy ?
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: Dla kogo się ubieramy ?
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Arcyciekawe, jak wszystkie zjawiska na Ziemi i poza nią.ZbigniewMax pisze: 08 lut 2024 12:22 a no właśnie,Darek poruszyłeś temat obserwowania,i tutaj nic się nie zmienia i nie zmieni nigdy,my obserwujemy panie które nam się podobają,natomiast one obserwują tych którzy im się podobają i odwrotnie,ciekawe zjawisko prawda Kleine?![]()
![]()
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowano: 137 razy
Co do słów o stroju noszonym w domu , na co dzień , to raczej większość , lub wszyscy , odpowiedzieliby tak samo
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Od wnuczek jeszcze nie pożyczam, bo za małe, ale w przyszłości, kto wie?
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ja osobiście rozgraniczam stroje na te domowe i te na wyjścia.
Te domowe to wygodne, łatwe w obsłudze. Mam kilka dyżurnych sukienek takich na po domu. Na pewno nie dresiory... czasem leginsy i wygodna bluzka.
Te na wyjścia zawsze uzależnione od tego dokąd idziemy... czy na premierę do teatru, czy na imieniny cioci, czy też na domówkę do znajomych.
Tak jeszcze sobie myślę, czy rzeczywiście jako dojrzała kobieta nie mogę założyć ciuszka z działu młodzieżowego?
Dział młodzieżowy to rozmiar 34/36
Zbigniew dresy Ciebie oburzają? A co powiesz na szlafrok kąpielowy na stołówce? Panowie z paskiem ledwo obejmującym brzuch i siwy "sweterek" w rozchełstanych połach. Panie z wiszącym w tym szlafroku nierzadko nadmiernym cycem pochylające się nad szwedzkim stołem?
Byłam jedyną osobą, która głośno zwróciła uwagę. Inni szeptali po kątach jak im się to nie podoba, ale odważnym głosem nikt nie potrafił wyrazić niezadowolenia.
Stroje na wieczorkach? Temat rzeka o którym może nie wypowiem się tak na świeżo bo mogłabym polecieć na grubo.
O zapachach na parkiecie nie wspomnę
Bardzo charakterystyczne jest też totalne niedostosowanie, w większości niestety mężczyzn, do stroju partnerki. Panie częściej eleganckie... sukienka, szpilki, makijaż... a pan w podkoszulku wakacyjnym do dżinsów.