Gołdap (24.02.2024)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pwro
Na forum od: 03 sty 2024 09:42

Re: Gołdap (24.02.2024)

Post autor: pwro »

Czesc
Wróciłem właśnie z turnusu 13-03.02
Płatność gotówką wyłacznie za opłatę klimatyczną (6,21pln za dzień)
Resztę można płacić kartą albo gotówką. Warto poczekać z pójściem do kasy z tydzień bo są kolejki na początku (a potem już nie:_)

Co do pogody, to radzę zabrać kijki do nordic walking. Byłem w szczycie zimy, dookoła są super trasy do spacerowania (naprawdę kilka kilometrów odśnieżonych, oświetlonych dróg), a niektórzy nawet biegali na nartach biegowych.

Później napiszę obszerniejszą recenzję, ale powiem, że było naprawdę świetnie:-)
Alicja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2010 17:41

Post autor: Alicja »

Witam
Dziękuję za informację, są bardzo przydatne. Mam nadzieję, że i ja będę zadowolona. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tomaszsanat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2018 12:54
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: tomaszsanat »

Witam odnosnie płacenia w tym snatorium to jakiś koszmar kolejki cały czas kasa czynna kiedy im sie chce ja na przykład za parking płaciłem w ostatnim dniu bo nie było możliwośći zapłacić i to oni przyszli do mnie po kasę bo powiedziałem że nie bedę stał w tych kolejkach to był cyrk chciałem wyjechać bez płacenia za parking , nie chcieli mnie wypuśćić afera na całe sanatorium była ale to niereformowalni ludzie pani kasjerka łaske robi że pracuje Po za tym sanatorium sanatorium ogólnie uważam bardzo dobre byłem w okresie letnim to też duży plus i miałem rower jeżdziłem do miasta bo jednak jest kawałek drogi Dobrego pobytu życzę i zdrówka
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Mark52 »

tomaszsanat W jakiej cenie był parking? Czy maja odpowiednie miejsce by bezpiecznie trzymać rower?
pwro
Na forum od: 03 sty 2024 09:42

Post autor: pwro »

Czesc,
245 za 21 dni parkingu, 10 zł za czajnik za turnus oraz 33 zł za telewizor.
Dopłata to jedynki obecnie to 684 pln
Awatar użytkownika
tomaszsanat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2018 12:54
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: tomaszsanat »

Rower miałem przypięty do barjerek na parterze tak więc spokojnie nikt nie ruszy można też zostawić przy portierni tam gdzie wypożyczają rowery apropo wypożyczalni nie polecam roweru same złomki
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Mark52 »

apropo wypożyczalni nie polecam roweru same złomki
Wiem, że są beznadziejne dlatego myślę by zabrać swój, sporo ośrodków ma specjalne miejsca na rowery prywatne, bo sporo ludzi zabiera je z sobą.
ODPOWIEDZ