Wiktor z tym F-16 też dobry pomysł, chociaż..... po dłuższym zastanowieniu, mogłoby wyjść dużo drożej niż parking w Arce.
Arka-Kołobrzeg ul Sułkowskiego 11 od 29 ,02 24
- lawenda
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 cze 2014 15:01
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 42 razy
- Podziękowano: 59 razy
Re: Arka-Kołobrzeg ul Sułkowskiego 11 od 29 ,02 24
Men-bi dobrze kombinujesz.
Wiktor z tym F-16 też dobry pomysł, chociaż..... po dłuższym zastanowieniu, mogłoby wyjść dużo drożej niż parking w Arce.

-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Re: Arka-Kołobrzeg ul Sułkowskiego 11 od 29 ,02 24
Odnośnie luksusowej Arki, nie jestem już oficjanie na jednej z grup ale czasami zaglądam i patrzę na wpisy. Pan opisał pobyt w luksusowym 16 chyba metrowym pokoju do którego wtryniono 4 łóżka, odległośc pomiędzy łóżkami jedno za drugim to szerokość małej szafki. Zatem i takie apartamenty się trafiają - kolega zrezygnował i napisał skargę do NFZ - takich osób było więcej niestety. Trzy lata temu byla sąsiadka z mojego byłego bloku - miala jechać z mężem , zmarł niestety w trakcie oczekiwania i pojechała bo ją dzieci namówiły , trafiła na trójkę ciemną , pomurą i niestety z milionem komarów z oknem, ale tak to jest czasami - musimy starac się znaleźć plusy ale szczerze nie musimy się godzić na warunki poniżej jakiegokolwiek standardu bo jest tanio, z takiej czwórki jak na zdjęciach ja osobiście też bym nie skorzystała.
Są też pokoje przy wyjściu bezpośrednim ...
Generalnie myślę, że się wszędzie odnajdę , ważne jest też to , że za płotem jest morze, a spacery wskazane ale molochy tego typu nie są dla mnie, nawet komercyjnie wybieram bardziej kameralne ośrodki.
Wiktor Ty jesteś super optymistą z tego co czytam i wiem, że znajdziesz super towarzystwo, nie straszna Ci będzie nawet ewentualna czwórka. Dasz znać jak trafiłeś mam nadzieję. Ważne, że morze bo ja już strasznie za nim tęsknię.
Są też pokoje przy wyjściu bezpośrednim ...
Generalnie myślę, że się wszędzie odnajdę , ważne jest też to , że za płotem jest morze, a spacery wskazane ale molochy tego typu nie są dla mnie, nawet komercyjnie wybieram bardziej kameralne ośrodki.
Wiktor Ty jesteś super optymistą z tego co czytam i wiem, że znajdziesz super towarzystwo, nie straszna Ci będzie nawet ewentualna czwórka. Dasz znać jak trafiłeś mam nadzieję. Ważne, że morze bo ja już strasznie za nim tęsknię.