Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam kurczę nie dostałem jeszcze papieru z NFZ i co mam robić czy rezygnować z terminu i pisać do NFZ o zmianę terminu czy jechać do nich ,jak sądzicie a wyjazd mam za 8 dni
Cześć Wiktor. Też nie otrzymałam jeszcze papierów i też zaczynam się martwić, bo ja przecież wyjeżdżam 2 dni wcześniej. Jeśli nie będzie dziś, to jutro zadzwonię do NFZ.
Lawenda nie dzwoń tylko jedz,nie wiem z kad jestes
Czy z samego wrocka czy okolic,ja czekałm do piątku
I wtedy pojadei niech mi wydrukują nowe,ja bym nie czekał jak ty tak długo,ty jedziesz chyba we wtorek a ja w czwartek
Za tydzień ,tam do nich jest się ciężko dodzwonić to na tyle
Cdn...
Jest, jest wreszcie dotarło. Sąsiadka przed chwilą dzwoniła żebym się nie martwiła, że odebrała dla mnie polecony z NFZ. Ufffff.......kamień z serca.
Wiktor ja jestem opolski NFZ, u nas można się dodzwonić i załatwić wszystko telefonicznie. Osobiście wstawić się w NFZ przez najbliższe dni byłoby mi trochę trudno.
Siemka Wszystkim Forumowiczom
Mój pobyt w Arce rozpoczyna się 27.02-19.02
Jest to mój pierwszy taki turnus (w miarę młody wiek ) i chciałbym posiłkować się doświadczeniem Waszym jak to wszystko w takim sanatorium wygląda?
Co ze sobą zabrać, na co zwrócić uwagę.
Pozdrawiam Wszystkich
Tematowi odpowiedniego wyposażenia się na wyjazd jest poświęcony specjalny dział, trzeba poczytać viewtopic.php?t=10373
Natomiast nie bardzo wiem jak można opisać w miarę zwięźle "jak to wszystko wygląda" .
Zajrzyj tam gdzie kuracjusze opisują i oceniają swoje pobyty, będziesz miał jakiś pogląd. Tam jest dużo szczegółowych informacji.
Lemon to już jest nas 3 ,turnus zaczynasz z Lawendą tak samo zaczyna ,
ja dołącze 29 lutego musimy jakoś sie zgrać,a najlepiej przez forum ,
może ktos jeszcze jedzie ,bedzie super ,a co wziość z soba
to jest 3 tygodnie musisz wziąść to co potszebne w domu
to na tyle
CDN... acha jeszcze nie dostałem przydziału papierowego
chyba bede musiał jecha do tego NFZ,to na tyyle
CDN......