KRADZIEŻE w sanatorium?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: KRADZIEŻE w sanatorium?

Post autor: AleksandraWroclaw »

AleksandraWroclaw pisze: Ja mysle o dniach bezzabiegowych (weekend) gdzie wychodzimy sobie w rozne miejsca i chcemy dobrze sie czuć i miec rzeczy na sobie,ktore lubimy. Taka kobieca słabość...... :)

Kruszynka ,to zrozumiałe i logiczne,ze na zabiegi nie biore żadnej biżuterii, może poza zegarkiem :D
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witam!
Mówimy o kradzieży przez personel i kuracjuszy,ale należy wziąć pod uwagę ,że obiekty sanatoryjne to otwarte obiekty i w godz od 6 do 22 każdy może przebywać na terenie sanatorium.Często starsze/ i nie tylko/osoby nie zamykają sie w pokojach na klucz i to jest właśnie okazja dla złodziei.Parę dni temu ktoś chodził po pokojach i niby rozdawał ulotki ,
pozdrawiam
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Przebywajac w zeszlym roku na wakacjach,zostalam okradziona ze wszystkiego..portfel..pieniadze..dokumenty..bylam przez pare dni bezdomna..mie majac zadnych dokumentow,juz przebolalam pieniadze,ale zalatwianie tych dokumentow to jest problem..trwalo to wszystko ok. miesiaca.Po 2 dniach odeslano mi dokumenty do domu ,ale byly juz nie wazne..wszystko juz uniewaznione i sastrzezone :cry: do tego byl zaloczany liscik..ze odsylaja mi dokumenty ale pieniadze sobie zostawiaja..i zycza przyjemnego pobytu :lol: naprawde nie nalezy to do przyjemnosci..od tego czasu zabieram tylko to co musze ze soba zabrac :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Małgorzatas, spotkala Cie ogromna przykrośc :(
Współczuję, zwłaszcza jesli to miało miejsce na wakacjach, urlop zepsuty :(
Teraz, jak sama piszesz, zabierasz ze sobą tylko niezbędne rzeczy. To szkoła dla nas wszystkich.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Masz racje urlop zepsuty..cale szczescie ze bylam z mezem i on mial dostep do konta..inaczej bym nie mogla wrociac nawet do domu :lol: wszedzie chca jakiegos dokumentu..a ja mialam wszystko uniewaznione..wystawiono mi na posterunku policji zaświadczenie ale to niewiele dalo..pozdrawiam i naprawde zabierajcie 10 zl w kieszen ..na zabawy..i zadnych domumentow..bo czy to sanatorium czy kwatery,czy hotel..licho nie spi :evil:
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

Nie jestem ''stary'',nie używam plastiku,w sanatorium oddaję do depozytu dokumenty(samochód) oraz nadmiar gotówki.Nigdy nie miałem z tym problemu.Wystarcza mi karta pobytowa.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Muczek to zaoszczędzisz co?
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

Nie da się,wracam na ''oparach'' ;) :?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

...jako ,że czesto bywam w miejscowościach uzdrowiskowych zauwazyłem pewnego rodzaju schemat
Zależnośc ,która bardzo trudno wyplenić
Do sanatoriów przyjeżdżają osoby samotne , ktore dziwnym trafem bo termin 10 musza w Kołobrzegu czy Krynicy .oplacic CZYNSZ , 20-go światło ,gaz i RTV
Babcie chodzą od punkt A do punktu B nosząc pod pacha Torebke gdzie maja CAŁY swoj dobytet bo i ..polisy na życie
jak One PROWOKUJĄ tych potencjalnych złodzieji ileż to żebraków ,osob pokrzywdzonych pojawia sie na deptaku w Kołobrzegu ,Krynicy..proszac o WSPARCIE i wtedy pokazujemy co mamy i
Następuje kradzież na ..wyrwę
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

a ja dzis znalazlam malutki bursztyn:-) nad brzegiem morza:-) juz wiem gdzie szukac,:-)
ODPOWIEDZ