Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
AleksandraWroclaw pisze:
Ja mysle o dniach bezzabiegowych (weekend) gdzie wychodzimy sobie w rozne miejsca i chcemy dobrze sie czuć i miec rzeczy na sobie,ktore lubimy. Taka kobieca słabość......
Kruszynka ,to zrozumiałe i logiczne,ze na zabiegi nie biore żadnej biżuterii, może poza zegarkiem
Witam!
Mówimy o kradzieży przez personel i kuracjuszy,ale należy wziąć pod uwagę ,że obiekty sanatoryjne to otwarte obiekty i w godz od 6 do 22 każdy może przebywać na terenie sanatorium.Często starsze/ i nie tylko/osoby nie zamykają sie w pokojach na klucz i to jest właśnie okazja dla złodziei.Parę dni temu ktoś chodził po pokojach i niby rozdawał ulotki ,
pozdrawiam
Przebywajac w zeszlym roku na wakacjach,zostalam okradziona ze wszystkiego..portfel..pieniadze..dokumenty..bylam przez pare dni bezdomna..mie majac zadnych dokumentow,juz przebolalam pieniadze,ale zalatwianie tych dokumentow to jest problem..trwalo to wszystko ok. miesiaca.Po 2 dniach odeslano mi dokumenty do domu ,ale byly juz nie wazne..wszystko juz uniewaznione i sastrzezone do tego byl zaloczany liscik..ze odsylaja mi dokumenty ale pieniadze sobie zostawiaja..i zycza przyjemnego pobytu naprawde nie nalezy to do przyjemnosci..od tego czasu zabieram tylko to co musze ze soba zabrac
Małgorzatas, spotkala Cie ogromna przykrośc
Współczuję, zwłaszcza jesli to miało miejsce na wakacjach, urlop zepsuty
Teraz, jak sama piszesz, zabierasz ze sobą tylko niezbędne rzeczy. To szkoła dla nas wszystkich.
Pozdrawiam
Masz racje urlop zepsuty..cale szczescie ze bylam z mezem i on mial dostep do konta..inaczej bym nie mogla wrociac nawet do domu wszedzie chca jakiegos dokumentu..a ja mialam wszystko uniewaznione..wystawiono mi na posterunku policji zaświadczenie ale to niewiele dalo..pozdrawiam i naprawde zabierajcie 10 zl w kieszen ..na zabawy..i zadnych domumentow..bo czy to sanatorium czy kwatery,czy hotel..licho nie spi
Nie jestem ''stary'',nie używam plastiku,w sanatorium oddaję do depozytu dokumenty(samochód) oraz nadmiar gotówki.Nigdy nie miałem z tym problemu.Wystarcza mi karta pobytowa.
...jako ,że czesto bywam w miejscowościach uzdrowiskowych zauwazyłem pewnego rodzaju schemat
Zależnośc ,która bardzo trudno wyplenić
Do sanatoriów przyjeżdżają osoby samotne , ktore dziwnym trafem bo termin 10 musza w Kołobrzegu czy Krynicy .oplacic CZYNSZ , 20-go światło ,gaz i RTV
Babcie chodzą od punkt A do punktu B nosząc pod pacha Torebke gdzie maja CAŁY swoj dobytet bo i ..polisy na życie
jak One PROWOKUJĄ tych potencjalnych złodzieji ileż to żebraków ,osob pokrzywdzonych pojawia sie na deptaku w Kołobrzegu ,Krynicy..proszac o WSPARCIE i wtedy pokazujemy co mamy i
Następuje kradzież na ..wyrwę