Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Tam gdzie znajdują się sanatoria to jest jedna ulica z jednej strony las a z drugiej zalew na tej ulicy jest kawiarnia i restauracja/tak był jak ja byłam/i jakieś sklepy .Byłam w maju więc szliśmy pieszko przez las nad zalew Soliński.Tak o tej porze to trudni mi powiedzieć co robić ale jest dużo wycieczek i to fajnych można samochodem pojechać do skansenu w Sanoku /polecam/ można jechać do Przemyśla piękne miasto/muzeum dzwonów/ na basen do Leska ,na połoniny itd jeszcze jest w Cisnej Siekierezada dobre towarzystwo i czasu brakuje acha i tańce codziennie wieczorem