Jeśli miałbyś jeszcze jakieś celne uwagi to chętnie przyjmę. Póki co, dziękuję za chęć pomocy.
Sanatorium Tęcza w Ustce
Re: Sanatorium Tęcza w Ustce
Ok. Tak właśnie myślałam.
Jeśli miałbyś jeszcze jakieś celne uwagi to chętnie przyjmę. Póki co, dziękuję za chęć pomocy.
- Krzysztof 30
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2022 00:05
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
To zależy co by cię interesowało .......ale jak chcesz możemy pogadać telefonicznie
- renatka11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2013 08:51
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Witam. Byłam z mężem w Tęczy na turnusie z NFZ we wrześniu 2020 roku i niestety, ale dla małżeństw z nfz nie przydzielano pokoju z balkonem. Zaproponowałam, że dopłacę, ale uzyskałam informację, że pokoje z balkonami są tylko dla komercjiKrzysztof 30 pisze: 18 mar 2024 21:32 Może powiem tak ja byłem na 1 piętrze, byłem w jednym pokoju na 2 piętrze i pokoje są duże ........raczej wszyscy przychodzili do nas do pokoju na ...................kawę hi hi bo takie duży mieliśmy pokój......a co do pokoju z balkonem to w recepcji powiedzieli że tylko dla małżeństw tak przynajmniej było jak ja byłem
- Krzysztof 30
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2022 00:05
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Ja byłem w 2019 i tak powiedzieli mi w recepcji a wy byliście rok później to możę coś się pozmieniało